Video pop-up

 

Blog & kulinari─Źne novice

 

24.09.2021 09:54
Uroš Štefelin ponovno z Michelinovo zvezdico, Foto: Nino Verdnik, STO
Najpresti┼żnej┼íi gastronomski vodnik

Michelin, ki velja za najpresti┼żnejšega gastronomskega vodnika, je drugo leto zapored Michelinovo zvezdico podelil Vili Podvin. Prejeli so tudi zeleno zvezdico za trajnost.

23.08.2021 10:47
Vrt Gostilne Kunstelj
Trajnostni turizem

Kar 5 nastanitvenih obratov, ki so vsi tudi gostinski obrati in ─Źlani Okusov Radol'ce je v letošnjem poletju pridobilo okoljski znak Zeleni klju─Ź oziroma Green Key.

Evropska gastronomska regija 2021
Radol'ca pridru┼żen partner projekta

Tudi Radovljica je kot turisti─Źna destinacija pristopila k vseslovenskemu projektu Evropska Gastronomska Regija 2021, ki ga obele┼żujemo v letošnjem letu.

Gosti┼í─Źe Draga

Odli─Źne enolon─Źnice lahko od zdaj naprej kupite na razli─Źnih lokacijah po Gorenjski in v Ljubljani.

07.09.2020 14:21
Kam na kosilo ali ve─Źerjo?

Vedno ve─Ź ljudi se odlo─Źa za vegetarijansko ali vegansko prehrano, vedno ve─Ź je tudi takih – med njimi tudi jaz – ki nam prehranske omejitve dolo─Źajo alergije in bolezni. S tem v mislih sem obiskala nekaj restavracij Okusov Radol’ce.

16.06.2020 13:03
Prve Michelinove zvezdice v Sloveniji

V Sloveniji je danes potekala prva podelitev Michelinovih zvezdic v zgodovini. Podeljenih je bilo sedem zvezdic, eno je prejel tudi Uroš Štefelin.

19.06.2019 13:21
5 restavracij za najboljšim razgledom

Zapisala Adele Gray, junij 2019

 

Ker delam od doma, sta mi pri izbiri lokacije za kosilo ali ve─Źerjo enako pomembna tako sprememba okolice kot hrana, ─Źeprav, iskreno, slabi hrani še tako dober razgled ne more pomagati.

Ideje Gostilne Kunstelj za jedi iz gozdnih zeli┼í─Ź

Zapisala Maja Buden, oktober 2019

 

Kakšni so okusi gozda? Pisani in sve┼żi! O tem se boste lahko prepri─Źali v novembru, ko poteka ┼że tradicionalni mesec lokalne radol'ške kulinarike. Tu pa si preberite, kako lahko nekatere gozdne dobrote pripravite tudi sami.

Uspe┼ína kulinari─Źna zgodba

V Okusih Radol'ce  novembra restavracije odli─Źno delamo in imamo gostilne polne. A ne ┼żelimo si le polnih gostiln, ampak predvsem zadovoljnih gostov, ki se vra─Źajo in raziskujejo vedno nove kulinari─Źne zgodbe.

 

Zapisal Uroš Štefelin, november 2018

Aktualno v naši spletni prodajalni:

 

Darilni bon za Okuse Radol'ce
Podarite izvrstno kulinari─Źno do┼żivetje!
Cena z DDV:
26,00 ÔéČ
S ─Źebelico po Radovljici
Igriva in pou─Źna dru┼żinska dogodiv┼í─Źina po Radovljici, prestolnici slovenskega ─Źebelarstva.
Cena z DDV:
4,00 ÔéČ
U┼żivanje v ─Źokoladi: za sladokusce
Odkrijte kakovostno ─Źokolado in u┼żivajte v njej.
Cena z DDV:
19,90 ÔéČ

 

Prelistajte kulinari─Źno brošuro

Leto izida: 2017

 

 

 

Aktualno & Blog

 

16.10.2019 22:34
Narava, kultura in odli─Źna kulinarika

Jesen je izvrsten ─Źas za izlete po Sloveniji. Naj bodo to pohod v naravo ali spoznavanje kulturne dediš─Źine, vsekakor k njim sodi tudi obisk dobre gostilne. Preberite naše tokratne predloge za jesenski izlet v okolico Radovljice.

Delavnica oblikovanja keramike
Radovljica, Begunje

Zadnji teden v oktobru, v ─Źasu krompirjevih po─Źitnic, bomo v Radovljici pripravili privla─Źen po─Źitniški program.

Jesen ob Fuxovi brvi ─Źez reko Savo
Dru┼żinski poldnevni pohodi v okolici Radovljice

─îudovito vreme, šolske po─Źitnice in kup otroške energije. Podajte se na prijetne dru┼żinske pohode v ─Źudovito okolico Radovljice.

17.10.2018 13:56
Tri kro┼żne ture za vse letne ─Źase

Jesen vztrajno barva liste in spreminja naravo v ─Źudovito sliko na platnu. Podajte se na enega od naših predlaganih tur in u┼żivali boste v barvah jeseni in ─Źudoviti naravi.

 

Zapisala Kaja Beton, oktober 2018, foto: Kaja Beton in Jošt Gantar

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za bele┼żenje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo bolj┼ío uporabni┼íko izku┼ínjo.
Pi┼íkotki za dru┼żabna omre┼żja
Pi┼íkotki potrebni za vti─Źnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omre┼żja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta sogla┼íate z uporabo in bele┼żenjem pi┼íkotkov.V redu Ve─Ź o pi┼íkotkih