Sko─Źi do osrednje vsebine

 

Radovljica, kraj za izbrane MICE dogodke

 

Povabite prijatelje in poslovne partnerje v staro mestno jedro Radovljice, kjer skupaj lahko pripravimo izjemne dogodke. Dvorane Radovljiške graš─Źine nudijo prostor za zaklju─Źene dru┼żbe, ki jim lahko v imenitnih prostorih organiziramo pogostitve, sprejeme, dru┼żenja.

Dogodke popestrimo z bogato paleto zabavnih in kulturnih programov, ki poskrbijo za celovito do┼żivetje. Dogajanje se lahko odvija tudi na prostem pred graš─Źino ali kje drugje. 

Skupaj lahko organiziramo:

 

Pogostitev v graš─Źini lahko izvede partner po vaši izbiri, lahko je stoje─Źa ali sede─Źa. Sprejem gostov se lahko pripravi na Linhartovem trgu ali v prostorni ve┼żi graš─Źine.

 

 

Poroka v Radovljiški graš─Źini

 

Imenitna Baro─Źna dvorana pozdravlja pare, ki svoj poseben dan ┼żelijo pre┼żiveti v izbranem ambientu.

 

Razkošna Radovljiška graš─Źina ponuja edinstven prostor za vašo poroko. Povzpnite se po velikem stopniš─Źu v razsvetljeno Baro─Źno dvorano in si obljubite ve─Źno ljubezen v njenem objemu. Za pogostitev ali obred lahko najamete tudi Plesno dvorano, pokrit atrij, sen─Źno teraso ali ve┼żo v prvem nadstropju.

 

V kolikor vam bolj prija sve┼ż zrak, je za pogostitev na voljo sen─Źna terasa ali ─Źudovit trg pred cerkvijo sv. Petra. Bli┼żina cerkve sv. Petra, ki je tik ob graš─Źini, ponuja tudi mo┼żnost cerkvenega in civilnega obreda na eni lokaciji.

 

Pripravimo vam lahko tudi tematsko poroko v spremstvu baro─Źnih mladenk ali grofa in organiziramo catering po vaših ┼żeljah. 

 

 

MICE dogodki v starem mestnem jedru Radovljice

Radovljica ponuja ve─Ź kot le imenitno baro─Źno graš─Źino.

 

Staro mestno jedro Radovljice je izvrsten prostor za dogodke za zaklju─Źene dru┼żbe.

Posebni dogodki se lahko odvijajo v ─Źudovitih prostorih Radovljiške graš─Źine ali pa na trgu pred radovljiško cerkvijo. Zaradi bli┼żine obeh je oboje mo┼żno odli─Źno kombinirati. Sprejem gostov s pija─Źo dobrodošlice in izbranim programom se lahko odvija tudi na slikovitem Linhartovem trgu.

 

Privoš─Źite svojim partnerjem in kolegom do┼żivetje pristnost našega mestnega jedra.

 

 

 

OPISI PROSTOROV V GRAŠ─îINI

 

Baro─Źna dvorana 

Nahaja se v prvem nadstropju graš─Źine. Je zelo svetla in zra─Źna s pogledom na Karavanke. Razsvetljava je bogata in se lahko prilagaja vašim ┼żeljam. Tloris je kvadraten, strop pa visok. Na vzhodni strani je dvorana povezana s kabinetom, kjer se lahko pripravi pogostitev, lahko je skladiš─Źe, garderoba ali soba za nastopajo─Źe. Na zahodni strani je povezana s Plesno dvorano. 

 

Plesna dvorana 

Z rekonstrukcijo poznobaro─Źne dekorativne poslikave na stropu deluje zelo sve─Źano. Je pravokotnega tlorisa in ni┼żja kot Baro─Źna dvorana. Na eni strani je povezana z Baro─Źno dvorano, na drugi pa s hodnikom, ki lahko slu┼żi kot soba za nastopajo─Źe. 

 

Atrij v pritli─Źju

Atrij je pokrit s stekleno streho. Povezan je s prostornim preddverjem in sen─Źno teraso. Primeren je za pogostitve in manjše koncerte, literarne ve─Źere in podobno.

 

Terasa 

Terasa je s treh strani obdana z graš─Źino, na severni pa se odpira pogled na de┼żelo. Povezana je z atrijem in dvoriš─Źem pred cerkvijo sv. Petra. Primerna je za sprejeme, manjše predstave, koncerte in podobno.

 

Vsi prostori so dostopni invalidom.

 

Kapacitete prostorov:

 

  Prostornina Sede─Źi banket Stoje─Źi sprejem Kino postavitev
Baro─Źna dvorana 145 m2 120 oseb 250 oseb 180 oseb
Plesna dvorana 125 m2 80 oseb 200 oseb 160 oseb
Atrij 88 m2   50 oseb  
Terasa     50 oseb  

 

 

DODATNI RAZPOLO┼ŻLJIVI PROSTORI

 

TRG PRED CERKVIJO SV. PETRA

S terase Radovljiške graš─Źine je dostop na trg pred cerkvijo sv. Petra. Ta trg se z druge strani navezuje na osrednji del Linhartovega trga. Ker ga od osrednjega dela trga deloma lo─Źi stavba graš─Źine, je odli─Źen prostor za sprejeme in dogodke zaklju─Źenih dru┼żb. Na njem vam organiziramo mice programe, stoje─Źe pogostitve in sprejeme.

 

LINHARTOV TRG

Osrednji trg starega mestnega jedra Radovljice je zaradi ohranjenih stavb odli─Źna kulisa za sprejeme in kulturne uprizoritve. 

 

Informacije

Poroka v graš─Źini

Blanka Graši─Ź
M: 041 366 821

E: blanka.grasic@radolca.si

 

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
 

Radovljica velja za mesto z najve─Ź sonca na Gorenjskem.
Prestolnica ─Źebelarstva in ─Źokolade

Najslajše slovensko mesto, ki velja za mesto z najve─Ź sonca na Gorenjskem. 

Radovlji┼íka gra┼í─Źina
Kraljica Linhartovega trga

Arhitekturno podobo graš─Źine zaznamuje 18. stoletje, notranjost pa polnijo muzeji, glasba in prireditve.

Lokalne sestavine in odli─Źne recepture

Kulinari─Źna ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in de┼żele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji pove┼żejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra. 

 

Lokacija

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za bele┼żenje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo bolj┼ío uporabni┼íko izku┼ínjo.
Pi┼íkotki za dru┼żabna omre┼żja
Pi┼íkotki potrebni za vti─Źnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omre┼żja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta sogla┼íate z uporabo in bele┼żenjem pi┼íkotkov.V redu Ve─Ź o pi┼íkotkih