PRAVILA IN POGOJI NAGRADNIH IGER
v organizaciji Javnega zavoda Turizem in kultura Radovljica

 

Organizator nagradne igre je Javni zavod Turizem in kultura Radovljica, Linhartov trg 9, 4240 Radovljica, matična številka 3683516000, davčna številka SI71535586 (v nadaljevanju: organizator).
 

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, razen zaposleni na Javnem zavodu Turizem in kultura Radovljica. Mladoletne osebe lahko sodelujejo s privolitvijo staršev oziroma njihovega zakonitega zastopnika.
 

Pogoji sodelovanja v nagradni igri so objavljeni za vsako igro posebej na Facebook strani ali na spletni strani organizatorja. Za vse nagradne igre Javnega zavoda Turizem in kultura Radovljica pa veljajo naslednja pravila:
 

 • Žrebanje nagrad bo potekalo na dan, določen v opisu nagradne igre na spletni strani in/ali Facebook profilu, najkasneje pa v 14-ih dneh po zaključku nagradne igre na sedežu organizatorja.
   
 • Za organizacijo, izvedbo in nadzor nad potekom nagradne igre ter žrebanjem nagrajencev skrbi komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja.
   
 • Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba ni možna. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, prav tako ni možna menjava nagrad. Posamezni udeleženec nagradne igre lahko prejme le eno izmed nagrad. Če je udeleženec izžreban dvakrat ali večkrat, prejme tisto nagrado, za katero je bil izžreban najprej.
   
 • Nagrajenec bo o nagradi obveščen s sporočilom na družabnih omrežjih ali preko elektronskega naslova, ki ga je posredoval v času poteka nagradne igre. V primeru, da nagradna igra poteka na družabnih omrežjih, se sodelujoči strinja, da ga organizator označi »taga« v objavi.
  Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani in/ali Facebook profilu najkasneje v treh dneh po žrebanju nagrad.
   
 • Vsak, ki sodeluje v nagradni igri soglaša, da v primeru, da je izžreban oziroma izbran za nagrajenca, podaja nepreklicno soglasje k sodelovanju z organizatorjem v smislu uporabe osebnih podatkov nagrajenca (ime in priimek) in fotografiranja nagrajenca za potrebe oglaševanja oz. objav tako pridobljenega gradiva v vseh medijih (tiskanih medijih, na spletnih straneh, facebook profilih, oglaševalskih edicijah ali drugih medijih) organizatorja nagradne igre brez pravice do nadomestila oz. plačila. Hkrati se odpoveduje pravici pregledovati, odobriti, nasprotovati kakršnemu koli načinu uporabe gradiva, uredniški izbiri ali izgledu materiala.
   
 • Prevzem nagrad je možen na TIC Radovljica, Linhartov trg 9, Radovljica v času delavnika. Na željo nagrajenca se nagrada lahko pošlje po pošti, vendar stroške pošiljanja prevzame nagrajenec. Nagrajenec mora za potrebe pošiljanja nagrade organizatorju poslati naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja. Če nagrajenec teh podatkov ne pošlje v roku sedmih dni od poziva, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.
   
 • Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

 

Nagradna igra 2 milijona razlogov

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, razen zaposleni na Javnem zavodu Turizem in kultura Radovljica.

Nagradna igra poteka od 11.3.2019 do vključno 17.3.2019. 

Za sodelovanje v nagradni igri se šteje objava fotografije, posnete na območju destinacije Radol'ca na družabnih omrežjih Instagram, Facebook ali Twitter s pripisom ključnikov #ifeelsLOVEnia, #radolca in #radovljica. Profil, na katerem je objavljena fotografija, mora biti javen. 

 

Po zaključku nagradne igre bo med vsemi sodelujočimi izžreban en nagrajenec, ki bo prejel knjigo Uživanje v čokoladi in čokolado. Nagrade ni možno zamenjati ali izplačati v denarju.

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

 

Radovljica, 11.3.2019                                                                

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica

 

Nagradna igra OKUSI RADOL'CE 2018

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, razen zaposleni na Javnem zavodu Turizem in kultura Radovljica ter v gostilnah in restavracijah Okusov Radol'ce.

Nagradna igra poteka od 26.10.2018 do vključno 1.12.2018. Javno žrebanje nagrad, ki jih prispevajo člani Okusov Radol'ce bo 1.12.2018 okrog 19.30. ure na prireditvenem odru na Linhartovem trgu v Radovljici.

Za sodelovanje v nagradni igri potrebujete zbirni kartonček. Ta je na voljo v TIC Radovljica in v vseh 9 gostinskih obratih, vključenih v Okuse Radol'ce, od 22.10.2018 dalje.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da na kuponček med 26. oktobrom in 30. novembrom 2018 zberite vsaj 5 žigov vključenih gostiln in restavracij ter kartonček oddate na TIC Radovljica do roka za oddajo. Kupončke z zbranimi žigi oddajte do 1. decembra do 16. ure v TIC Radovljica ali do 18. ure na blagajni Okusov Radol'ce na Linhartovem trgu. Vsi, ki bodo zbrali vsaj 5 žigov, bodo prejeli 2 bona za porcijo hrane na zaključnem dogodku. Med prejetimi kartončki bomo na zaključnem dogodku Okusov Radol'ce, 1. decembra na Linhartovem trgu v Radovljici, z žrebom podelili tudi dodatne nagrade.

Gostilne in restavracije, vključene v projekt Okusov Radol'ce so: Gostilna Lectar, Gostilna Avguštin, Gostilna Kunstelj, Gostišče Tulipan, Joštov hram, Vila Podvin, Gostilna Pr'Tavčar, Gostišče Draga in Restavracija Lambergh.

Sodelujoči v nagradni igri z oddajo kartončka hkrati soglaša, da organizator njegove osebne podatke uporablja za potrebe organizacije nagradne igre in v času trajanja nagradne igre in da javno objavi ime in priimek nagrajence.

Nagrade lahko prevzamete na prireditvi ob razglasitvi ali v TIC Radovljica od 3.12.2018 naprej. Na željo nagrajenca se nagrada lahko pošlje po pošti, vendar stroške pošiljanja prevzame nagrajenec.

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

 

Radovljica, 10.10.2018                                                                 

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih