O spletnem mestu Radolca.si

 

Lastnik spletne strani: Javni zavod Turizem in kultura Radovljica

Leto izdelave: 2018

Izdelava spletne strani: ElementLab d.o.o.

 

Avtorji

Urednica spletne strani: Kaja Beton
Avtorica besedil: Kaja Beton
Avtorji fotografij: Jošt Gantar, Miran Kambi─Ź, Gorazd Kav─Źi─Ź, Boris Pretnar, Ro┼żle Bregar, Jani Kolman, Kaja Beton in drugi

 

Predstavitev ponudbe na spletni strani

Vsa vprašanja in pobude za vklju─Źitev turisti─Źne ponudbe na našo spletno stran, naslovite na urednico Kajo Beton (kaja.beton@radolca.si). Vsako pobudo bomo preu─Źili ter se odlo─Źili o ustreznosti vklju─Źitve na spletno stran. 

 

Koledar dogodkov

Dogodke za vklju─Źitev v koledar na spletni strani sprejemamo na naslovu turizem@radolca.si. Na spletni strani so objavljene le prireditve, ki se odvijajo na obmo─Źju destinacije Radol'ca in so namenjene turistom ter dnevnim obiskovalcem iz Slovenije in tujine. V koledar prireditev ne vklju─Źujemo prireditev, namenjenih o┼żjemu krogu doma─Źinov. Urednica spletne strani si pridr┼żuje pravico, da sama presodi o vklju─Źitvi posamezne prireditve ter njene izpostavljenosti na spletni strani. Dogodek bomo objavili v roku treh delavnih dni od prejema informacije o prireditvi.

 

Pravno obvestilo

Vse pravice, vseh spletnih strani www.radolca.si so pridr┼żane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.radolca.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaš─Źite ali druge oblike zaš─Źite intelektualne lastnine Turizma in kulture Radovljica, ter z njo povezanih partnerjev, katerih vsebine so vklju─Źene v spletne strani www.radolca.si.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.radolca.si izklju─Źno za svojo osebno, to je nekomercialno in nejavno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.radolca.si v komercialne ali promocijske namene brez soglasja Javnega zavoda turizem in kultura Radovljica ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh se ne sme prepisovati, razmno┼żevati ali kako druga─Źe razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Turizma in kulture Radovljica. Fotografij, objavljenih na spletni strani se ne sme reproducirati in uporabljati v komercialne namene. Za namene promocije destinacije se jih lahko uporablja izklju─Źno ob pripisu vira www.radolca.si oziroma v primeru dru┼żabnih omre┼żij @visitradolca.

Pravno obvestilo lahko Turizem in kultura Radovljica kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujo─Źe v vsakokrat spremenjeni obliki. 

 

Radovljica, januar 2018

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za bele┼żenje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo bolj┼ío uporabni┼íko izku┼ínjo.
Pi┼íkotki za dru┼żabna omre┼żja
Pi┼íkotki potrebni za vti─Źnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omre┼żja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta sogla┼íate z uporabo in bele┼żenjem pi┼íkotkov.V redu Ve─Ź o pi┼íkotkih