Sko─Źi do osrednje vsebine

O spletnem mestu Radolca.si

 

Lastnik spletne strani: Javni zavod Turizem in kultura Radovljica

Leto izdelave: 2018

Izdelava spletne strani: ElementLab d.o.o.

 

Avtorji

Urednica spletne strani: Kaja Beton
Avtorica besedil: Kaja Beton
Avtorji fotografij: Jošt Gantar, Miran Kambi─Ź, Gorazd Kav─Źi─Ź, Boris Pretnar, Ro┼żle Bregar, Jani Kolman, Kaja Beton in drugi

 

Predstavitev ponudbe na spletni strani

Vsa vprašanja in pobude za vklju─Źitev turisti─Źne ponudbe na našo spletno stran, naslovite na urednico Kajo Beton (kaja.beton@radolca.si). Vsako pobudo bomo preu─Źili ter se odlo─Źili o ustreznosti vklju─Źitve na spletno stran. 

 

Koledar dogodkov

V koledarju dogodkov so objavljene prireditve, ki se odvijajo na obmo─Źju Ob─Źine Radovljica in so zanimive za našo ciljno javnost in niso namenjene le doma─Źemu ob─Źinstvu. Dogodke za vklju─Źitev v koledar na spletni strani sprejemamo na naslovu turizem@radolca.si. Informacije o prireditvi je treba posredovati vsaj 8 dni pred prireditvijo. Uredništvo spletne strani izbere primerne prireditve in se samo odlo─Źi za morebitno izpostavitev na vstopni strani ali kjer drugje.

Pogoji za objavo prireditve so tudi primeren foto material, za katerega ima organizator avtorske pravice za objavo, navedba to─Źne ure, cene in lokacije prireditve. Organizator prireditve se zavezuje, da bo urednika spletne strani obveš─Źal o morebitnih odpovedih ali drugih klju─Źnih spremembah glede dogodka takoj ko do tega pride.

Prireditve, zanimive za tujce so prevedene v tuje jezike.

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica ni organizator vseh dogodkov na spletni strani. Zavod ne odgovarja za morebitne napa─Źno posredovane podatke s strani organizatorja dogodka.

 

PREDSTAVITEV NASTANITEV NA SPLETNI STRANI

V sklopu nastanitev so dodane nastanitve, ki so v Ob─Źini Radovljica. Dodatni pogoji za vklju─Źitev nastanitve so:

  • Nastanitev izpolnjuje vse zakonsko predpisane pogoje za oddajanje preno─Źiš─Ź v turisti─Źne namene in pla─Źujejo turisti─Źno takso.
  • Nastanitev da pobudo za vpis na spletno mesto na naslov turizem@radolca.si s podatki o nastanitvi ter kontaktnimi podatki za rezervacijo.
  • Nastanitve na turizem@radolca.si posredujejo najmanj eno in najve─Ź 10 fotografij le┼że─Źega formata z navedbo avtorja fotografij, za katere imajo urejene avtorske pravice ter privoljenje morebitnih oseb na fotografijah. Nastanitve krijejo škodo v primeru, da se ugotovi, da avtorske pravice niso urejene.
  • Nastanitev v zameno za objavo na svoji spletni strani (─Źe jo ima) zagotovi povezavo do destinacijske spletne strani.
  • Predstavitveno besedilo pripravi urednik spletne strani. Nastanitev je na spletni strani objavljena v 20 dneh od prejetja pobude ter potrebnega slikovnega gradiva.

 

Pravno obvestilo

Vse pravice, vseh spletnih strani www.radolca.si so pridr┼żane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.radolca.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaš─Źite ali druge oblike zaš─Źite intelektualne lastnine Turizma in kulture Radovljica, ter z njo povezanih partnerjev, katerih vsebine so vklju─Źene v spletne strani www.radolca.si.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.radolca.si izklju─Źno za svojo osebno, to je nekomercialno in nejavno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.radolca.si v komercialne ali promocijske namene brez soglasja Javnega zavoda turizem in kultura Radovljica ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh se ne sme prepisovati, razmno┼żevati ali kako druga─Źe razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Turizma in kulture Radovljica. Fotografij, objavljenih na spletni strani se ne sme reproducirati in uporabljati v komercialne namene. Za namene promocije destinacije se jih lahko uporablja izklju─Źno ob pripisu vira www.radolca.si oziroma v primeru dru┼żabnih omre┼żij @visitradolca.

Pravno obvestilo lahko Turizem in kultura Radovljica kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujo─Źe v vsakokrat spremenjeni obliki. 

 

OBVESTILO GLEDE UPORABE PODATKOV ZA NAMENE PRILAGOJENEGA ONLINE OGLAŠEVANJA.

Z zbranimi podatki bomo rokovali odgovorno, obenem pa nam bodo podatki v pomo─Ź, da vas bomo obveš─Źali o zadevah, ki vas zanimajo, kar za vas pomeni boljšo uporabniško izkušnjo. Vašo odlo─Źitev lahko spremenite kadarkoli; lahko preprosto posodobite vaše nastavitve oz. kliknete na »Odjavite se z mailing liste« (v nogi vsakega prejetega maila). Za marketing avtomatizacijo uporabljamo platformo Sendpulse. S potrjeno prijavo se strinjate, da bodo vaši podatki posredovani Sendpulse, ki jih bo obdeloval v skladu z njihovimi splošnimi pogoji.

 

Radovljica, januar 2018

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za bele┼żenje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo bolj┼ío uporabni┼íko izku┼ínjo.
Pi┼íkotki za dru┼żabna omre┼żja
Pi┼íkotki potrebni za vti─Źnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omre┼żja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Pi┼íkotki omogo─Źajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vti─Źnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI sogla┼íate z uporabo pi┼íkotkov na na┼íih straneh.Potrdi Ve─Ź o pi┼íkotkih