Ponavljamo lani izjemno uspešno doživetje. V sklopu kulinarične jeseni vas vabimo na vrhunsko kulinarično doživetje s kosilom na ekološki kmetiji. ZARADI RAZMOČENEGA TERENA IN NIZKIH TEMPERATUR PRESTAVLJENO NA 12.oktobra
Doživite kulinarično razvajanje v osrčju radovljiške Dežele. Na izletu s tradicionalnim lojtrnikom boste najprej obiskali Kmetijo Dolenc in uživali v okušanju domačih sirov. Postanku pri Dolencu sledi vožnja do Ekološke biodinamične Demeter kmetije Brinšek v Vrbnjah, kjer vas bodo trije odlični radolški chefi razvajali s svojimi vrhunskimi jedmi.
Za kulinariko iz lokalnih sestavin bodo poskrbeli:
Skupaj z jedmi boste ob tej priložnosti lahko okušali tudi izbrana Demeter vina. Z nami bo Demeter vinar Korenika Moškon.
4 urni kulinarični program vključuje:
OBVESTILO: ZARADI RAZMOČENEGA TERENA IN NIZKIH TEMPERATUR BO DOGODEK POTEKAL 12.OKTOBRA 2024
Cena menija s prevozom je 99 €.
Število mest je omejeno.
Zbirno mesto: parkirišče pri letališču Lesce.
Pridružite se nam na posebni večerji v Restavraciji Tabor, s katero bomo otvorili letošnji Mesec lokalnih menijev.
V sklopu letošnje kulinarične jeseni vabimo na vodene kolesarske izlete s kulinaričnim pridihom.
Oktobra v sklopu dogodkov kulinarične jeseni vabimo na unikatno doživetje najslajšega slovenskega mesta. Pridružite se vodniku in okušajte čokolado na poseben način.
7 restavracij iz združenja Okusi Radol'ce vas v mesecu novembru razvaja z izbranimi meniji iz lokalnih sestavin.