Skoči do osrednje vsebine

Turistične vavčerje boste lahko koristili tudi v Radol'ci

11.06.2020 14:07

Vavčerje lahko Slovenci koristite tudi za plačilo nastanitve ali nastanitve z zajtrkom v destinaciji Radol'ca.

Radovljica je znana po družinsko vodenih penzionih, apartmajih ter manjših hotelih. Poleg mestnega jedra, ki ponuja sporoščujoč oddih ob izvrstni kulinariki in bogati kulturni ponudbi mesta, so na voljo tudi pristne nastanitve na podeželju, kjer boste bivali obkroženi z zeleno naravo in vaško idilo.

 

Zelo priljubljeni so kampi, ki ponujajo oddih ljubiteljem vseh vrst kampiranja. Vsi večji kampi imajo urejena kopališča ter dodatno ponudbo, ki razveseljuje družine ter aktivne goste.

 

Na voljo so tudi paketi, ki poleg nastanitve in zajtrka vključujejo dodatne aktivnosti, ki pa jih z vavčerjem ni možno plačati. Kljub temu lahko pri izbiri paketa vrednost cene, ki jo predstavljata nočitev in zajtrk, plačate z vavčerjem, ostale storitve v sklopu paketa pa doplačate. Preverite ponudbo raznolikih kulinaričnih paketov

 

Ob rezervaciji nastanitve bodite pozorni na to, da rezervacijo opravite direktno pri nastanitvi, saj za rezervacije preko booking.com vnovčitev vavčerjev ne bo možna. 

POIŠČITE NASTANITEV

 

POSEBNA PONUDBA OB KORIŠČENJU TURISTIČNEGA VAVČERJA:

Da bo oddih v Radovljici s pomočjo koriščenja turističnih vavčerjev čim boljša naložba, smo v sodelovanju s partnerji Turizma Radovljica pripravili nabor ugodnosti in aktivnosti v času poletne turistične sezone.

Pripravili smo razpored brezplačnih vodenih ogledov, vsem, ki bivajo v destinaciji minimalno dve noči, pa so s kartico ugodnosti Julijske Alpe: Radovljica, na voljo tudi dodatne ugodnosti.

 

BREZPLAČNI VODENI OGLEDI

Vsem obiskovalcem v destinaciji so na voljo brezplačni vodeni ogledi, ki v juliju in avgustu potekajo v sklopu Hop-On Hop-Off avtobusa, vendar vožnja z avtobusom ni pogoj za udeležbo na vodenjih.

  • vsak torek ob 10.00: BREZPLAČEN VODEN OGLED RADOVLJICE
  • vsak torek ob 10.00: BREZPLAČEN VODEN OGLED KROPE
  • vsak torek ob 12.30: BREZPLAČEN VODEN OGLED KAMNE GORICE IN POHOD V RADOVLJICO
  • vsak četrtek ob 10.00: BREZPLAČEN VODEN OGLED MOŠENJ Z MUZEJEM IN VILO RUSTICO
  • vsak četrtek ob 16.00: BREZPLAČEN VODEN OGLED GRADU KAMEN IN POHOD PO LAMBERGOVI POTI V BEGUNJE

 

BREZPLAČNA KARTICA UGODNOSTI

Kartica gosta je brezplačna za vse, ki v destinaciji občine Radovljica bivajo minimalno dve noči v eni od partnerskih nastanitev. S kartico gosta se lahko na avtobusu Hop-On Hop-Off vozite brezplačno, poleg tega pa ste deležni tudi popustov na nekatera športna doživetja in na vstopnine v destinaciji Radovljica ter tudi v drugih krajih v Julijskih Alpah.
 

VEČ O KARTICI UGODNOSTI

 

Uradne informacije glede koriščenja turističnih bonov

 

Povezane novice

11.06.2020 12:11
Produkti

Kljub dejstvu, da bo v času letošnje sezone v destinaciji turistov manj, ter da je tudi proračun javnega zavoda nižji, so se na zavodu odločili, da avtobus organizirajo.

01.06.2020 08:03
Julijske Alpe: Radovljica

Turistična destinacija občine Radovljica bo tudi letos v poletni sezoni gostom ponudila brezplačno kartico ugodnosti. 

Promocijske aktivnosti

V sodelovanju z gostinskimi in nastanitvenimi obrati v destinaciji smo pripravili pakete za kratke počitnice v destinaciji, ki združujejo nastanitev, kulinariko ter aktivnosti.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih