Skoči do osrednje vsebine

Kulinarični paketi za oddih v Radol'ci

V sodelovanju z gostinskimi in nastanitvenimi obrati v destinaciji smo pripravili pakete za kratke počitnice v destinaciji, ki združujejo nastanitev, kulinariko ter aktivnosti.

Na pobudo JZTKR k oblikovanju paketov za turiste iz Slovenije se je odzvalo šest partnerjev, ki so v sodelovanju s ponudniki doživetij ter planinskimi domovi pripravili atraktivne pakete za 2 in 3 dnevne oddihe v Radol'ci. Paketi so namenjeni tako parom kot tudi družinam, vsi pa so predstavljani na tej strani.

 

Cilj paketov je, da privabijo predvsem goste iz Slovenije. Z nagovorom Zdaj je čas se paketi navezujejo tudi na kampanjo STO Moja Slovenija.

 

Večina paketov vključuje kulinariko pri Okusih Radol'ce, na voljo pa so v Gostišču Tulipan, Kunstelj, Draga, Avsenik ter v Hotelu Linhart. Kot partner Okusov Radol'ce se je v projekt vključila tudi Restavracija Tabor s sobami. Kulinarika bo tudi sicer osrednja tema promocije destinacije na slovenskem trgu v letošnjem poletju. 

 

OGLEJTE SI PAKETE

 

Povezane novice

Soba v hotelu, Radovljica
posodobljeno: 8.11.2021

Turistične nastanitve, restavracije ter zanimivosti so odprte, povsod velja ukrep PCT. Vodeni ogledi so do nadaljnjega odpovedani. 

18.05.2020 11:52
Urnik TIC Radovljica

Ob nadaljnjem sproščanju ukrepov po epidemiji COVID-19, je vrata odprt tudi TIC Radovljica. Od 18. maja dalje so odprti tudi vsi gostinski obrati, ki poslujejo tudi v notranjosti.

Lokalne sestavine in odlične recepture

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih