Skoči do osrednje vsebine

Odprti TIC Radovljica, gostilne ter nekatere nastanitve

18.05.2020 11:52

Ob nadaljnjem sproščanju ukrepov po epidemiji COVID-19, je vrata odprt tudi TIC Radovljica. Od 18. maja dalje so odprti tudi vsi gostinski obrati, ki poslujejo tudi v notranjosti.

TIC Radovljica bo do nadaljnjega odprt po prilagojenem urniku in sicer:

  • vsak dan od 9.00 do 18.00

Prosimo vas, da ob obisku še naprej upoštevate priporočila glede preprečevanja okužbe s koronavirusom.

 

Prav tako z današnjim dnem vrata odpirajo tudi preostali gostinski obrati v destinaciji. Tam vas namreč po novem lahko strežejo tudi v zaprtih prostorih. Zaradi razporejanja miz so priporočene rezervacije, potrebna pa je uporaba zaščitnih mask med gibanjem v zaprtih prostorih. Nekateri obrati še vedno nudijo tudi razvoz jedi ter imajo prillagojen delavni čas. Aktualni urniki ter ponudba so na volju TUKAJ.

 

Prav tako vrata odpirajo prvi nastanitveni obrati. Med njimi je tudi Kamp Šobec, kjer so že sprejeli prvega gosta. Ostali kampi in hostli bodo vrata odprli v juniju, na kratek oddih pa vas bodo že sprejeli v apartmajih in penzionih.

 

Povezane novice

Soba v hotelu, Radovljica
posodobljeno: 8.11.2021

Turistične nastanitve, restavracije ter zanimivosti so odprte, povsod velja ukrep PCT. Vodeni ogledi so do nadaljnjega odpovedani. 

Ostani doma in nakupuj s čim manj kontakti

Vsebina posodobljena: 20.10.2020

Trenutno stanje v Sloveniji je velika preizkušnja za vse, hkrati pa ponuja priložnost, da si vzamete čas za pripravo zdravih obrokov. Pripravili smo spisek lokalnih kmetij in prodajaln, kjer vam nudijo pridelke tudi v teh dneh. 

Čebelja družinska dogodivščina Radovljica
Igriva, ustvarjalna in poučna družinska dogodivščina

V Radovljici, prestolnici slovenskega čebelarstva, se podajte na zabavno in poučno dogodivščino. Otroci bodo spoznali svet čebel, po uspešno opravljenih nalogah pa jih čaka sladko presenečenje! 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih