Paketi kulinaričnih razvijanj z Okusi Radol'ce

 

VAS ZANIMA PLAČILO S TURISTIČNIMI VAVČERJI? 
Paketi vključujejo poleg nočitve in zajtrka tudi dodatno ponudbo. Kljub temu boste strošek nastanitve in zajtrka lahko poravnali s turističnimi boni, strošek preostalih storitev pa bo potrebno doplačati. Predlagamo, da se za točno specifikacijo stroška pozanimate pri izbranem ponudniku paketa. 

 

 

 

 

 

Zakaj obiskati Radovljico?

Radovljica je kulinarično središče Gorenjske. Je odlična izbira za odkrivanje alpske Slovenije iz enega mesta. Obiščite jezera ter reke in se povzpnite na razgledne vrhove. Prekolesarite deželo pod Karavankami, obiščite Bled in dan zaključite ob najboljši kulinariki, ki jo ponuja Gorenjska. Radovljica, prostor za pristne počitnice v Sloveniji.

 

KULINARIČNO SREDIŠČE GORENJSKE

Okusi Radol'ce

V Radol'ci se na vašem krožniku srečajo lokalne sestavine in vrhunska priprava. V čudovitem ambientu vam bomo gostoljubno postregli izbrane okuse sodobne kuhinje in pristne gorenjske jedi. Vila Podvin je ponosna nosilka Michelinove zvezdice.

VEČ O TEM

aktivna doživetja narave

Begunjščica

Povzpnite se na čudovite razgledne točke nad deželo, odkolesarite na Bled ali pa se z raftom spustite po reki Savi. V Radol'ci so vam na voljo tudi drugačna športna doživetja, na katera se boste podali v spremstvu  inštruktorjev in vodnikov.  

VEČ O TEM

očarljiva srečanja s preteklostjo

Radovljica

Radovljica je kraj za ljubitelje kulturne dediščine. Njena pristnost in ohranjenost vas bo navdihovala na vsakem koraku. Obiščite pristne ruševine gradov, slikovit Linhartov trg z muzeji ter prikupne vasice z izjemnimi zgodbami. 

VEČ O TEM

 

Radol'ca, zelena destinacija na pragu Julijskih Alp

 

Smo ponosni nosilci zlatega znaka Zelene sheme slovenskega turizma.

 

Radovljica z okolico je preplet varnega in zdravega okolja, neokrnjene narave ter bogate kulturne dediščine. Delujemo po trajnostnih načelih in smo hkrati predani nenehnim zelenim izboljšavam. V zeleno delovanje vključujemo prebivalce, obiskovalce ter gospodarstvenike.

 

Ljubimo našo zeleno naravo, ki nam daje navdih za ustvarjalnost in elan za dosežke svetovnega slovesa. Spoštljivo ravnamo s kulturnimi zakladi, ki so naša vez s preteklostjo in naše darilo zanamcem. Prav poseben odnos imamo do kranjske sivke, marljive čebele, ki ima tu svoj dom.

 

Radovljica je prijazna do domačinov in obiskovalcev. Tu ne tekmujemo kdo bo prvi in najboljši, ampak se v želji po izboljšavah povezujemo. Tu uživamo v pristnih sladkostih življenja, v vrhunskih kulinaričnih stvaritvah ter v pogledih na čudovite Alpe ki nas obdajajo.

 

VEČ O ZELENI RADOVLJICI

 

Naziv vsebine

01.12.2020 15:18
Letos nekoliko več lučk ter izdelki pletarske obrti
17.11.2020 14:39
Kamp Šobec, vaš prostor v naravi
Zeleni znak Green Key in tekmovanje Naj kamp Adria 2020
05.11.2020 13:38
Skupna akcija združenja Julijske Alpe
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih