Skoči do osrednje vsebine

Radovljica tudi letos s kartico ugodnosti

01.06.2020 08:03

Turistična destinacija občine Radovljica bo tudi letos v poletni sezoni gostom ponudila brezplačno kartico ugodnosti. 

Do kartice bodo upravičeni vsi, ki bodo med 15. junijem in 30. septembrom vsaj dve noči spali v destinaciji pri eni od partnerskih nastanitev. Namen projekta je spodbuditi goste, da v destinaciji ustvarijo več nočitev ter k obisku manjših krajev z avtobusom Hop-On Hop-Off. Letos kartica ponuja tudi popuste na doživetja,s čimer Javni zavod Turizem in kultura Radovljica želi privabiti slovenske goste, ki razmišljajo o koriščenju turističnih bonov.

 

Gostje, ki bodo dobili kartico, se bodo z avtobusom Hop-On Hop-Off vozili brezplačno na vseh štirih trasah, hkrati pa bodo lahko brezplačno obiskali nekatere zanimivosti v destinaciji ter bili deležni posebnih ugodnosti pri nekaterih ponudnikih turističnih doživetij.

Oglejte si spisek ugodnosti

 

Kartice bodo brezplačno izdajali zainteresirani ponudniki nastanitev. Več informacij zanje se nahaja na TEJ POVEZAVI.

 

Povezane novice

12.06.2019 15:35
Aktivnosti javnega zavoda

S pridobitvijo znaka Slovenia Green Destination se bo občina Radovljica na slovenskem, evropskem in globalnem trgu pozicionirala kot okolju in družbi prijazna destinacija.

Kovan zmaj v Kropi
vsako sredo

Obiščite slikovito trško jedro Krope, ter spoznajte bogato tradicijo kovanja in zgodbe iz življenja kroparskih  kovačev. Priložnost bo tudi za obisk kovačnice Vigenjc Vice, kjer boste lahko doživeli prikaz ročnega kovanja žebljev v živo.

vsak petek

Slavno zgodovino gradu Kamen vam bo predstavil lokalni vodnik, med raziskovanjem grajskih razvalin in bližnjih jamskih arheoloških najdišč pa se boste naužili tudi čudovitih razgledov na okoliške gore. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih