Skoči do osrednje vsebine

Tudi letos Hop-On Hop-Off Bus

11.06.2020 12:11

Kljub dejstvu, da bo v času letošnje sezone v destinaciji turistov manj, ter da je tudi proračun javnega zavoda nižji, so se na zavodu odločili, da avtobus organizirajo.

Turističen avtobus, ki ga Javni zavod Turizem in kultura Radovljica organizira v sodelovanju s sosednjimi destinacijami Bled, Žirovnica in Tržič, bo tudi letos julija in avgusta vsak torek, sredo, četrtek in petek ponujal dodatno ponudbo javnega prevoza ter hkrati atraktivnih programov na turističnih atrakcijah ob poti.

 

Tudi letos bo imel avtobus vsak dan v tednu drugo turo, in sicer bo ob torkih vozil na relaciji Bled - Radovljica - Kamna Gorica - Kropa, ob sredah na relaciji Bled - Lesce - Žirovnica, ob četrtekih na relaciji Bled - Radovljica - Brezje - Begunje ter ob petkih na relaciji Bled - Begunje - Tržič.

 

Vsako turo spremlja tudi program ob poti, ki vključuje brezplačne vodene oglede in posebna plačljiva doživetja, ki sicer niso ves čas na voljo individualnim obiskovalcem (na primer obisk kovačnice v Kropi, streljanje z lokom v dolini Draga).

Program vodenih ogledov 

 

KNJIŽICA Hop-On Hop-Off 2020

 

Povezane novice

Kovan zmaj v Kropi
vsako sredo

Obiščite slikovito trško jedro Krope, ter spoznajte bogato tradicijo kovanja in zgodbe iz življenja kroparskih  kovačev. Priložnost bo tudi za obisk kovačnice Vigenjc Vice, kjer boste lahko doživeli prikaz ročnega kovanja žebljev v živo.

vsak petek

Slavno zgodovino gradu Kamen vam bo predstavil lokalni vodnik, med raziskovanjem grajskih razvalin in bližnjih jamskih arheoloških najdišč pa se boste naužili tudi čudovitih razgledov na okoliške gore. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih