Tudi letos Hop-On Hop-Off Bus

11.06.2020 12:11

Kljub dejstvu, da bo v času letošnje sezone v destinaciji turistov manj, ter da je tudi proračun javnega zavoda nižji, so se na zavodu odločili, da avtobus organizirajo.

Turističen avtobus, ki ga Javni zavod Turizem in kultura Radovljica organizira v sodelovanju s sosednjimi destinacijami Bled, Žirovnica in Tržič, bo tudi letos julija in avgusta vsak torek, sredo, četrtek in petek ponujal dodatno ponudbo javnega prevoza ter hkrati atraktivnih programov na turističnih atrakcijah ob poti.

 

Tudi letos bo imel avtobus vsak dan v tednu drugo turo, in sicer bo ob torkih vozil na relaciji Bled - Radovljica - Kamna Gorica - Kropa, ob sredah na relaciji Bled - Lesce - Žirovnica, ob četrtekih na relaciji Bled - Radovljica - Brezje - Begunje ter ob petkih na relaciji Bled - Begunje - Tržič.

 

Vsako turo spremlja tudi program ob poti, ki vključuje brezplačne vodene oglede in posebna plačljiva doživetja, ki sicer niso ves čas na voljo individualnim obiskovalcem (na primer obisk kovačnice v Kropi, streljanje z lokom v dolini Draga).

Program vodenih ogledov 

 

KNJIŽICA Hop-On Hop-Off 2020

 

Povezane novice

Obisk Vigenjca Vice
Bled - Radovljica - Kropa - Bled

Vsak torek v juliju in avgustu

Obiščite Radovljico, najslajše slovensko mesto in spoznajte bogato dediščino kovaštva v Lipniški dolini. Očarljiva stara jedra boste raziskali v spremstvu lokalnih vodnikov in domačinov.

Begunje na Gorenjskem
Bled - Brezje - Begunje - Radovljica - Bled

Vsak četrtek v juliju in avgustu

Prisluhnite zgodbam gorenjskega podeželja in obiščite slovensko narodno svetišče na Brezjah. Raziščite mogočne ruševine gradu Kamen in skrivnostna arheološka najdišča.

Naziv vsebine

03.03.2021 16:12
Znani so nagrajenci izziva
01.12.2020 15:18
Letos nekoliko več lučk ter izdelki pletarske obrti
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih