Skoči do osrednje vsebine

Novo: kulinarični sprehod po Radovljici

03.10.2019 09:53

Radol'ca je že prepoznavno kulinarično središče. Ponudbo na tem področju od zdaj naprej dopolnjuje kulinaričen sprehod po Radovljiških gostilnah.

Predvsem z dogodki kot sta Festival čokolade in Okusi Radol'ce je Radol'ca v zadnjih letih utrdila sloves izvrstne kulinarične destinacije. Ponudba Okusov Radol'ce se je razmahnila na prireditve preko celega leta, festivalu čokolade pa se je pridružil še festival piva.

 

V kulinarični ponudbi smo pogrešali v zadnjih letih zelo popularne kulinarične ture. Prav zaradi povpraševanja po njih in dobre ponudbe v mestu Radovljica, so v TIC Radovljica skupaj s ponudniki iz mestnega jedra pripravili poseben kulinarični sprehod Okusi zelišč v Radovljici, ki vključuje degustacijo jedi in pijač v različnih gostinskih obratih.

 

Rdeča nit sprehoda so zelišča. Alpsko okolje namreč ponuja izvrstne pogoje za njihovo rast v naravnem okolju in vzrejo v vrtovih, v kulinariki pa pomenijo piko na i pri oblikovanju izrazitih okusov.

 

Kulinarične sprehode organizira TIC Radovljica. Pot je bila prvič izvedena za skupino slovenskih turistov in je na voljo za skupine.
V kulinaričnem mesecu novembru pa bo na voljo poseben termin za individualne obiskovalce. Datum bo objavljen na naši spletni strani.

 

VEČ O KULINARIČNEM SPREHODU PO RADOVLJICI

Povezane novice

24.09.2019 11:30
Dogodek poteka v znamenju sodelovanja
Okusi Radol'ce 2019

Vstopnice za otvoritveno večerjo Okusov Radol'ce in darilne bone za lokalne menije lahko letos kupite tudi preko spleta.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih