Novo: kulinarični sprehod po Radovljici

03.10.2019 09:53

Radol'ca je že prepoznavno kulinarično središče. Ponudbo na tem področju od zdaj naprej dopolnjuje kulinaričen sprehod po Radovljiških gostilnah.

Predvsem z dogodki kot sta Festival čokolade in Okusi Radol'ce je Radol'ca v zadnjih letih utrdila sloves izvrstne kulinarične destinacije. Ponudba Okusov Radol'ce se je razmahnila na prireditve preko celega leta, festivalu čokolade pa se je pridružil še festival piva.

 

V kulinarični ponudbi smo pogrešali v zadnjih letih zelo popularne kulinarične ture. Prav zaradi povpraševanja po njih in dobre ponudbe v mestu Radovljica, so v TIC Radovljica skupaj s ponudniki iz mestnega jedra pripravili poseben kulinarični sprehod Okusi zelišč v Radovljici, ki vključuje degustacijo jedi in pijač v različnih gostinskih obratih.

 

Rdeča nit sprehoda so zelišča. Alpsko okolje namreč ponuja izvrstne pogoje za njihovo rast v naravnem okolju in vzrejo v vrtovih, v kulinariki pa pomenijo piko na i pri oblikovanju izrazitih okusov.

 

Kulinarične sprehode organizira TIC Radovljica. Pot je bila prvič izvedena za skupino slovenskih turistov in je na voljo za skupine.
V kulinaričnem mesecu novembru pa bo na voljo poseben termin za individualne obiskovalce. Datum bo objavljen na naši spletni strani.

 

VEČ O KULINARIČNEM SPREHODU PO RADOVLJICI

Sodeluj v nagradni igri Okusov Radol'ce

 

 

Povezane novice

Kulinarična tura po Radovljici

Dišeča zelišča se spletajo s starodavnimi zgodbami in jedem dajejo edinstven značaj in poseben okus. Okusite jih ob poslušanju zgodb o izbranih zeliščih in med spoznavanjem enega najlepših mest v Sloveniji.

24.09.2019 11:30
Dogodek poteka v znamenju sodelovanja
Okusi Radol'ce 2019

Vstopnice za otvoritveno večerjo Okusov Radol'ce in darilne bone za lokalne menije lahko letos kupite tudi preko spleta.

25.10.2019 17:00
Gostišče Draga, Begunje na Gorenjskem

Lokalna tržnica in edinstvena večerja kot uvod v letošnji november z Okusi Radol'ce.

 

Aktualno & Blog

 

Narava, kultura in odlična kulinarika

Zapisala Kaja Beton, oktober 2019

 

Jesen je izvrsten čas za izlete po Sloveniji. Naj bodo to pohod v naravo ali spoznavanje kulturne dediščine, vsekakor k njim sodi tudi obisk dobre gostilne. Preberite naše tokratne predloge za jesenski izlet v okolico Radovljice.

10.10.2019 12:39
Novosti v letošnji sezoni

Okusi Radol'ce bodo letos že sedmo leto zapored povabili novembra na lokalne menije. Letos v dveh novih restavracijah in z nekaj spremembami.

01.10.2019 13:32
S fotografijo gozda do brezplačnega lokalnega menija!

Tudi vi jeseni radi odhajate v gozd? Se vam ne zdi, da je gozd čudovit ko se v soncu lesketajo zlate barve jesenskega listja, ko nam zašumi pod nogami in nas osveži jesenski zrak? Delite z nami vaš jesenski gozd in se potegujte za lokalne menije Okusov Radol'ce!

17.10.2018 13:56
Tri krožne ture za vse letne čase

zapisala Kaja Beton, oktober 2018, foto: Kaja Beton in Jošt Gantar

 

Jesen vztrajno barva liste in spreminja naravo v čudovito sliko na platnu. Podajte se na enega od naših predlaganih tur in uživali boste v barvah jeseni in čudoviti naravi.

Naziv vsebine

10.10.2019 12:39
Novosti v letošnji sezoni
10.10.2019 08:48
Daljinska pohodna pot vodi tudi skozi Radovljico
03.10.2019 09:53
01.10.2019 13:32
S fotografijo gozda do brezplačnega lokalnega menija!
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih