Skoči do osrednje vsebine

Dogodek poteka v znamenju sodelovanja

Otvoritvena večerja in darilni boni že na voljo

24.09.2019 11:30

Vstopnice za otvoritveno večerjo Okusov Radol'ce in darilne bone za lokalne menije lahko letos kupite tudi preko spleta.

Skupno druženje restavracij Okusov Radol'ce in njihovih dobaviteljev bo letos potekalo v Gostišču Draga v Begunjah na Gorenjskem. Dogodek, ki ga poleg izvrstne hrane zaznamujejo sproščenost, povezovanje in sodelovanje kulinaričnih mojstrov iz občine Radovljica, se bo pričelo ob 16.00 z lokalno tržnico.

 

Dogodek, ki ga bodo glasbeno obarvali Veseli Begunjčani, bo potekal 25. oktobra, že naslednji dan pa bodo v vključenih restavracijah na voljo lokalni meniji. Na otvoritvenem dogodku bodo Chefi vseh devetih restavracij Okusov Radol'ce pripravili skupno večerjo. V petih hodih se bodo povezali in predstavili posebne jedi, v katerih se vedno znova povežejo lokalne sestavine, prepoznavne jedi naših restavracije ter sodobna kulinarika.

 

Vstopnice za otvoritveno večerjo in darilni bodni za mesec lokalnih menijev bodo od ponedeljka, 23. septembra dalje na voljo v TIC Radovljica. Oboje pa lahko letos prvič kupite tudi preko spleta.

 

NAKUP PREKO SPLETA

 

Povezane novice

01.10.2023 00:00
Oktober in november, več lokacij

Lokalne sestavine, vrhunska priprava in nepozabna doživetja! Oktobra vabljeni na dneve odprtih vrat na kmetijah ter na vodena kulinarična doživetja, novembra pa v najboljše radolške restavracije vabijo izbrani meniji iz lokalnih sestavin.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih