Skoči do osrednje vsebine

Obiskovalci v Radovljici

Anketa za prebivalce ter goste v destinaciji

11.08.2022 10:47

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica v letošnjem letu pripravlja novo turistično strategijo, hkrati pa z anketo za obiskovalce ter prebivalce izpolnjujemo obvezo in nadaljujemo aktivnosti zlate zelene destinacije.

Zelena shema slovenskega turizma (ZSST) je nacionalni program in certifikacijska shema, ki pod krovno znamko SLOVENIA GREEN združuje vsa prizadevanja za trajnostni razvoj turizma v Sloveniji. Občina Radovljica je leta 2020 pridobila zlat trajnostni znak Slovenia Green: GOLD. Kot zaveza trajnostnemu delovanju destinacijske organizacije, je za nas izjemno pomembno mnenje obiskovalcev. Zato smo pripravili anketo za obiskovalce. Anketa je na voljo v angleškem in slovenskem jeziku

 

Zelo pomembno je tudi mnenje prebivalcev, njihov odnos do projektov javnega zavoda, do turistov ter turizma na sploh. Prebivalci občine Radovljica lahko mnenje izrazijo s pomočjo anonimne spletne ankete. Rezultati ankete nam bodo pomagali tako pri ohranjanju zelenega znaka destinacije kot tudi pri snovanju nove strategije razvoja turizma v destinaciji. Vse prebivalce prosimo, da si vzamete 10 minut časa in izpolnite anketo na spodnji povezavi ter na ta način sooblikujete smer razvoja turizma v prihodnje.

 

Nova turistična strategija bo začrtala smernice za razvoj turizma v obdobju od 2023 dalje, saj je stara turistična strategija pretekla s koncem leta 2021. 

 

ANKETA ZA DOMAČINE

ANKETA ZA OBISKOVALCE - SLO

ANKETA ZA OBISKOVALCE - EN

 

Več o zeleni shemi slovenskega turizma

Povezane novice

16.11.2022 11:04
Radolška tržnica
Znani so rezultati ankete

Avgusta 2022 je 289 prebivalcev občine v spletni anketi podalo svojo vizijo razvoja radovljiškega turizma. Podpora turizmu je še vedno zelo visoka. Jeseni so na anketo odgovarjali tudi obiskovalci destinacije.

Z vlakom ali avtobusom ugodno na pot

Radovljica je ena najlažje in najhitreje dostopnih destinacij v Sloveniji, saj jo vlaki povezujejo z Ljubljano, Jesenicami, Kranjem, z avtobusi pa je odlično povezana z Bledom, Bohinjem ter Kranjsko Goro.

02.12.2021 10:12
Priznanje za Radovljico

Mesto Radovljica je prejelo naziv in znak Best Tourism Village, ki ga je letos prvič podelila Svetovna Turistična Organizacija.

30.01.2023 15:11
Na poti k bolj zelenemu turizmu
Izpolnjevanje zelene zaveze destinacije Radol'ca

Destinacija Radovljica je že od leta 2019 nosilka zlatega znaka Slovenia Green. Znak občino zavezuje k trajnostnemu delovanju in zelenim aktivnostim na različnih področjih delovanja.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih