Skoči do osrednje vsebine

V Radovljico z javnim prevozom

Radovljica je ena najlažje in najhitreje dostopnih destinacij v Sloveniji, saj jo vlaki povezujejo z Ljubljano, Jesenicami, Kranjem, z avtobusi pa je odlično povezana z Bledom, Bohinjem ter Kranjsko Goro.

Avtobusna in železniška postaja Radovljica se nahajata tik ob starem mestnem jedru Radovljice, ki velja za enega najlepših v Sloveniji. Zato je obisk Radovljice z javnim prevozom odlična izbira. Na odkrivanje njene zanimive okolice se lahko podamo peš ali s kolesom (kolo lahko pripeljemo s seboj z vlakom-preverite na voznem redu spodaj), do bolj oddaljenih vasi pa nas odpeljejo avtobusi. 

 

Ne pozabite, ob številnih popustih pri nakupu vozovnic, lahko vse sobote, nedelje in praznike še vedno koristite " IJPP Vikend vozovnice in potujete s 75-odstotka popusta na vse enotne vozovnice v medkrajevnem avtobusnem in domačem železniškem prometu. "Družinska vozovnica" pa omogoča družinam oz. skupinam potnikov do 5 oz. do 10 oseb, med katerimi je vsaj en otrok v starosti do 14 let, neomejeno število potovanj z medkrajevnim avtobusom ali z vlakom ob sobotah, nedeljah in praznikih v obdobju štirih zaporednih dni. Cena vozovnice je 15 EUR za skupine do pet oseb in 30 EUR za skupine do 10 oseb.

 

Vabljeni, da nas obiščete z javnim potniškim prometom in izkoristite posebne ugodosti. 

 

NAŠ NASVET ZA IZLET: družinski izlet z vlakom.

 

VOZNI RED AVTOBUS

 

VOZNI RED VLAK

 

IJPP VOZOVNICE

Povezane novice

Radovljica nad dolino reke Save
7 razlogov in izletniških idej

Radovljica se je s ponudbo v starem mestnem jedru in s tematskimi potmi priljubila tudi družinam. Če vas k nam pripelje vlak, bo otroško doživetje še polnejše!

Lokalne sestavine in odlične recepture

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra. 

Brezplačna kartica ugodnosti Julijske Alpe

Brezplačna kartica ugodnosti bo gostom, ki bodo v Radovljici bivali najmanj 3 noči, na voljo tudi letos. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih