Vila Podvin v Mošnjah že od nekdaj slovi po odlični kulinariki.
V Vili Podvin se slovenska kulinarična tradicija sreča s sodobnim prepletom oblik in okusov. Ustvarjalno pripravljene jedi iz svežih, lokalno pridelanih sezonskih sestavin, izražajo edinstvenost prostora na stičišču germanske, romanske in slovanske gastronomije.
Vila ima prostran vrt s teraso, v notranjosti pa čudovito jedilnico. Tu se brez težav predate razvajanju chefovih jedi. Kakovost jedi, ki temeljijo na svežih lokalnih sestavinah so opazili tudi Michelinovi ocenjevalci, saj so Vilo Podvin nagradili s priznanjem "Michelinov krožnik".
Kaj vam ponujajo?
Doživite slovenske jedi na sodoben način in začutite edinstveno harmonijo oblik in okusov reinterpretiranih slovenskih jedi, ki bodo prevzele vaša čutila.
Odpiralni čas:
ČETRTEK | 12.00 – 22.00
PETEK | 12.00 – 22.00
SOBOTA | 12.00 – 22.00
NEDELJA | 12.00 – 18.00
Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra.
Edinstveno kulinarično doživetje, ki ga le enkrat letno, ob pričetku meseca lokalnih menijev, pripravi 7 izbranih radolških kuharjev. Bodite zraven in uživatje v pristnem vzdušju ter okusnih jedeh iz lokalnih sestavin.
Stari predmeti, ki so jih uporabljali dedki in babice vaščanov govorijo o zgodbi slovenske vasi.