Vila Podvin v Mošnjah že od nekdaj slovi po odlični kulinariki.
V Vili Podvin se slovenska kulinarična tradicija sreča s sodobnim prepletom oblik in okusov. Ustvarjalno pripravljene jedi iz svežih, lokalno pridelanih sezonskih sestavin, izražajo edinstvenost prostora na stičišču germanske, romanske in slovanske gastronomije.
Vila ima prostran vrt s teraso, v notranjosti pa čudovito jedilnico. Tu se brez težav predate razvajanju chefovih jedi. Kakovost jedi, ki temeljijo na svežih lokalnih sestavinah so opazili tudi Michelinovi ocenjevalci, saj so Vilo Podvin nagradili s priznanjem "Michelinov krožnik".
Kaj vam ponujajo?
Doživite slovenske jedi na sodoben način in začutite edinstveno harmonijo oblik in okusov reinterpretiranih slovenskih jedi, ki bodo prevzele vaša čutila.
Odpiralni čas:
ČETRTEK | 12.00 – 22.00
PETEK | 12.00 – 22.00
SOBOTA | 12.00 – 22.00
NEDELJA | 12.00 – 18.00
Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra.
Otvoritvena večerja je RAZPRODANA. Še vedno pa vas lepo vabimo, da se nam pridružite na kulinarični tržnici, ki se bo odvijala pred večerjo. Degustacije in druženje na tržnici bo pospremila tudi živa glasba. Vabljeni.
Stari predmeti, ki so jih uporabljali dedki in babice vaščanov govorijo o zgodbi slovenske vasi.