Skoči do osrednje vsebine

Butični festival čokolade

Septembra v Radovljiški graščini Butični festival čokolade

Pestra ponudba čokolad in čokoladnih sladic z izvrstnim festivalskim programom se bo zaradi epidemije odvijala v Radovljiški graščini, kjer bo število obiskovalcev omejeno.

Že drugo leto zapored je radovljiški festival čokolade zaradi epidemije odpadel. Ker razmere še vedno niso dovolj stabilne za izvedbo festivala v velikem obsegu, želja po čokoladi in vrhunskem dogodku v Radovljici pa je kljub temu velika, smo se na Turizmu Radovljica odločili, da letos organiziramo Butični festival čokolade.

 

Butični festival čokolade bo letos v Radovljici potekal prvič. Radovljica, ki slovi po izjemnem trodnevnem Festivalu čokolade, ki se odvija vsako leto aprila, z Butičnim festivalom čokolade nadgrajuje čokoladno zgodbo destinacije. Butični festival čokolade bo potekal v soboto, 11. septembra, v Radovljiški graščini.

 

Tam se bodo z izdelki predstavile priznane slovenske čokoladnice, poskrbljeno pa bo za izbrana gastronomska doživetja. Ker bo število obiskovalcev omejeno, ponudba pa bo poleg okušanja vsebovala tudi kulinarične in čokoladne delavnice, bo za vstop potrebna vstopnica.

 

Dogodek bo poleg okušanja pralin in čokolad postregel s kakovostnim programom. Obiskovalci bodo namreč lahko uživali ob kombinacijah čokolade in različnih pijač, otroci pa bodo ustvarjali na čokoladnih delavnicha ter se zabavali ob družbi animatorjev. Vstopnica za Butični festival čokolade bo vsebovala degustacijske kupone ter udeležbo na kulinaričnih delavnicah ter celoten animacijski program. Na dogodku bo možen nakup izdelkov z gotovino.

 

Vstopnica bo časovno omejena na tri ure, kar bo dovolj za udeležbo na eni ali dveh delavnicah v sklopu festivala ter za obisk vseh stojnic v graščini. Tako bo organizator lažje zadostil pogojem omejenega števila obiskovalcev ter hkrati zagotovil boljšo izkušnjo ter pristnejši stisk obiskovalcev ter čokolatierjev. Da bo izlet v Radovljico izpopolnjen, bodo poskrbeli s ponudbo vodenih ogledov ter doživetij v mestu ter okolici. 

 

Ker je prostor v graščini omejen, bodo na voljo trije termini za obisk (dopoldanski, popoldanski in večerni). Večerni dogodek bo vključeval tudi ekskluzivno večerjo treh vrhunskih slovenskih Chefov.

 

Za vstop na dogodek bodo veljali vsi pogoji za udeležbo in organizacijo dogodkov. Obiskovalci morate imeti zagotovljen pogoj PCT. 

Vstopnice bodo na voljo na www.radolca.si ter v TIC Radovljica. Za nakup vstopnic lahko koristite BON21.

 

Povezane novice

Evropska gastronomska regija 2021
Radol'ca pridružen partner projekta

Tudi Radovljica je kot turistična destinacija pristopila k vseslovenskemu projektu Evropska Gastronomska Regija 2021, ki ga obeležujemo v letošnjem letu.

Radovljica, nagradna igra
Združenje zgodovinskih mest Slovenije

Z obiskom Radovljice ali katerega drugega zgodovinskega mesta v Sloveniji si lahko prislužite eno od 500 praktičnih nagrad. Nagradna igra poteka na omrežju Instagram, kjer za sodelovanje morate objaviti story iz vašega izleta v mesto.

Izleti z avtobusom vsak dan v tednu

Hop-On Hop-Off avtobus je v letošnjem letu preoblikovan v poldnevne vodene izlete z avtobusom. Projekt povezuje destinacije in občine Radovljica, Bled, Tržič in Jesenice.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih