Skoči do osrednje vsebine

Radovljica, nagradna igra

Nagradna igra #MestoNaDan

Z obiskom Radovljice ali katerega drugega zgodovinskega mesta v Sloveniji si lahko prislužite eno od 500 praktičnih nagrad. Nagradna igra poteka na omrežju Instagram, kjer za sodelovanje morate objaviti story iz vašega izleta v mesto.

Med udeležence bo razdeljenih kar 500 praktičnih nagrad - rutke (buffi) in zaščitne maske. Nagrado prejme vsak, ki veljavno objavo zgodbe na Instagramu pokaže v Turistično-informacijskem centru v izbranem kraju. Nagradna igra poteka do konca septembra. Če torej v tem času načrtujete obisk Radovljice, posnemite na vaši poti nekaj fotografij ali posnetkov, objavite story z zahtevanimi ključniki ter omembami, nato pa se oglasite v TIC Radovljica, kjer vas čaka nagrada!

 

Ideja za super sprehod po Radovljici, poln zanimivih in fotogeničnih točk je tule: Sprehod po Radovljici ali na spletni strani Zgodovinskih mest. Na obeh straneh najdete tudi zemljevid, ki vas vodi po zanimivostih, na strani Zgodovinskih mest pa tudi ideja za obisk še 17 mest v Sloveniji, povezanih v Združenje Zgodovinskih mest Slovenije. 

 

Za pridobitev nagrade je dovolj že obisk enega zgodovinskega mesta v Sloveniji, sledenje @slovenia_historic_towns na Instagramu in objava storyja, iz katerega je razvidno:

  • ključnik #MestoNaDan
  • tagom profila @slovenia_historic_towns
  • omembo mesta, kjer je bila fotografija posneta (ključnik mesta ali omemba Instagram profila destinacije).
  • v objavi z eno besedo opišejo mesto oz. doživetje

Za storyje, ki jih posnamete v Radovljici, torej poleg ključnika in omembe Zgodovinskih mest dodate še #radolca in @visitradolca

 

Dobro je vedeti:

  • Nagradna igra #MestoNaDan traja od 17.7. do 30.9.2021.
  • Vsak udeleženec lahko med trajanjem nagradne igre sodeluje z več fotografijami, nagrado pa lahko dobi v vsakem obiskanem zgodovinskem mestu le enkrat.
  • Kdor izpolni pogoje za sodelovanje v nagradni igri #MestoNaDan, si prisluži nagrado: rutko (buff) ali zaščitno masko z logotipom
  • Obiskovalec pred prevzemom nagrade dovoli TIC-u, da ta preveri, ali je izpolnil pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Obiskovalec TIC-u pokaže svojo veljavno objavo na Instagramu.
  • Nagrado sodelujoči v nagradni igri prevzame v turistično-informativnem centru (TIC) zgodovinskega mesta, ki ga je obiskal, in sicer med trajanjem nagradne igre, do razdelitve vseh nagrad, ki so na voljo, oz. najpozneje do 30. 9. 2021.
  • V nagradni igri lahko sodelujejo tudi domačini, pogoj za vse udeležence je starost nad 18 let.


VEČ O NAGRADNI IGRI

Povezane novice

Hiše na Linhartovem trgu Radovljica
Vse znamenitosti Radovljice na enem sprehodu

Sprehod po Radovljici, ki poleg Linhartovega trga vključuje tudi druge znamenitosti in vas seznani z znanimi možmi iz Radovljice. Za lažjo orientacijo dodajamo tudi zemljevid.

15.06.2021 10:47
Polna žlica kulture
Združenje zgodovinskih mest Slovenije

Združenje zgodovinskih mest Slovenije, ki povezuje 19 mest, letos obeležuje 20 let delovanja. Ob tej priložnosti mesta vabijo na edinstven kulturno-gastronomski abonma.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih