Čokoladna večerja

Premierna večerja Festivala čokolade

20.04.2018 19:00

Trije izjemni Chefi bodo s slovensko čokolado ustvarjali večerjo 7. Festivala čokolade.

Vsak festival zasluži premiero.

Chef Uroš Štefelin je tokrat povabil chefa Tadeja Gašparina iz restavracije Pikol iz Nove Gorice in chefa Marka Pavčnika iz restavracija Pavus iz Laškega, da skupaj pripravijo premierno večerjo radovljiškega Festivala čokolade. Ustvarjali bodo s slovensko 20chocolate čokolado.

 

Festivalu se bodo poklonili z jedmi iz treh regij: Gorenjske, Primorske in Štajerske. Nekatere jedi bodo diskretno začinjene s čokolado, nekatere pa brez sramu, z veliko žlice tekoče, vroče, slastne čokolade.

 

Cena 6 hodne večerje: 59 € /osebo

 

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

 

 

Povezane novice

7 prijateljev na  festivalu
in zakaj imamo radi število 7

zapisala Kaja Beton, april 2018

 

To, da je radovljiški Festival čokolade največji in najboljši čokoladni dogodek v Sloveniji verjetno že veste. Preberite si, kaj poleg zares obilice čokolade prinaša in zakaj ga lahko obiščejo tudi tisti, ki čokolade ne marajo.

12.04.2019 00:00
Atraktiven program festivala
Radovljica, 20.-22. april

Največji čokoladni dogodek in najbolj atraktivna kulinarična prireditev v Sloveniji.

Vila Podvin, restavracija z vrtom
Sodobna slovenska kuhinja

Kulinarične dobrote v Vili Podvin, ki jo obdaja prostran vrt, pripravlja eden najboljših slovenskih chefov, Uroš Štefelin.

Jedi polnega okusa
Lokalne sestavine in odlične recepture

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.

22.04.2018 10:40
Muzejski vlak v Radovljici
Ljubljana - Radovljica

Nostalgično potovanje z vlakom v Radovljico. Tam vas čakajo stojnice polne čokolade in pestro festivalsko dogajanje.

 

Kmalu v Radol'ci

 

Čebelarski center Lesce, do 22. oktobra

Razstava del, narejenih z uporabo čebeljega voska. Avtor: Branko Čušin st.

21.10.2018 09:00
Prvi pohod po Pohodniški poti Julijske Alpe

Pridružite se vodenemu pohodu po radovljiškem delu nove Pohodniške poti Julijske Alpe.

26.10.2018 17:00
Tržnica lokalnih dobrot
Joštov hram, Podnart

Tržnica lokalnih dobaviteljev in otvoritvena večerja meseca kulinarike.

01.11.2018 00:00
Sodelovanje chefov
Gostilne Okusov Radol'ce, november

Lokalne sestavine in vrhunska priprava po dostopnih cenah.

 

Aktualno & Blog

 

Anton Janša
Čebelarski muzej, Radovljica, do februarja 2019

Razstava o tem, zakaj je prav rojstni dan čebelarja Antona Janše postal svetovni dan čebel.

18.07.2018 11:58
Kjer se Dežela piše z veliko začetnico

zapisal Sašo Gašperin, julij 2018
 

Če bi morali Slovenci izbrati tisto, kar je narodu najsvetejše - bi na veliki oltar domovine  gotovo postavili Triglav. In ko bi iskali zanj oltarno mizo, spomnili bi se hitro na sijajen kos zemlje razpet med Savo, Žirovnico in Begunje.

01.10.2018 14:05
Nov pohodniški produkt Julijskih Alp

Združenje Julijske Alpe, katerega članica je tudi turistična destinacija Radol'ca, pripravlja novo daljinsko pohodniško pot. Del poti vodi skozi občino Radovljica.

17.10.2018 13:56
Tri krožne ture za vse letne čase

zapisala Kaja Beton, oktober 2018, foto: Kaja Beton in Jošt Gantar

 

Jesen vztrajno barva liste in spreminja naravo v čudovito sliko na platnu. Podajte se na enega od naših predlaganih tur in uživali boste v barvah jeseni in čudoviti naravi.

Naziv vsebine

09.10.2018 21:57
01.10.2018 14:05
Nov pohodniški produkt Julijskih Alp
26.09.2018 11:44
Novo v TIC Radovljica
10.09.2018 13:48
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih