Skoči do osrednje vsebine

Medeni meniji

Ob dogodku Med v kulinariki, ki poteka v soboto, 22. septembra v Lescah, gostilna Lectar vabi na medeno kulinarično doživetje, pri Kunstlju pa vas bodo razvajali z lokalnimi menimi sladicami. 

Lectarjev medeni meni:

  • Nadzemna kolerabica s cvetličnim medom, baziliko, orehi in hrenom
  • Piščančje prsi v mandljevi omaki s kostanjevim medom in skutini štruklji
  • Solata s popečeno zelenjavo in medenim prelivom
  • Ajdovi štruklji z orehi in ajdovim medom

Na voljo med 21. in 23. septembrom v Gostilni Lectar.

 

MEDENE DOBROTE PRI KUNSTLJU:

  • Štuklji z medom 
  • Sladoled, medenjak, bučno olje 
  • Torta Radolca (medenjak, orehova krema, jabolčna čežana)
  • Hruška , orehi, med, kozji sir

Na voljo ves čas.

 

Povezane novice

23.09.2023 10:00
Čebelarski center Lesce

Tržnica čebeljih pridelkov, druženje, delavnice, degustacije ter predavanja.

Kmečka soba
V znamenju tradicionalnih lectovih src

Pri Lectarju očara domače vzdušje hiše s tradicijo. V prikupnem ambientu ali na senčni terasi postrežejo s tradicionalnimi slovenskimi jedmi.

Vrt gostilne Kunstelj v Radovljici
Stari slovenski recepti

Gostilna s prenočišči v središču Radovljice že od leta 1873 slovi po odlični slovenski kulinariki. Pri Kunstlju je vse domače in 'žmohtnega' okusa.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih