Naučite se spajanja vina in hrane.
V Vili Podvin se v času trajanje letošnjih Okusov Radol'ce lahko naučite rokovanja z vinom.
Med 24. oktobrom in 1. decembrom boste lahko vsak četrtek, petek, soboto ali nedeljo ob 15. uri s strokovnjakom spoznavali vina in jih dodajali različnim jedem.
Delavnica vključuje degustacijo 7 vzorcev vina, traja 2 uri, obvezne pa so rezervacije vsaj 2 dni pred dogodkom.
Lokacija delavnice: Vila Podvin, Mošnje
Cena: 70€/osebo
Rezervacija in informacije: info@vilapodvin.com
Restavracije iz združenja Okusi Radol'ce vas v mesecu novembru razvajajo z izbranimi meniji iz lokalnih sestavin.
Edinstveno kulinarično doživetje, ki ga le enkrat letno, ob pričetku meseca lokalnih menijev, pripravi 7 izbranih radolških kuharjev. Bodite zraven in uživatje v pristnem vzdušju ter okusnih jedeh iz lokalnih sestavin.