Skoči do osrednje vsebine

Delavnica s sommelierjem

24.10.2024 15:00

Naučite se spajanja vina in hrane. 

V Vili Podvin se v času trajanje letošnjih Okusov Radol'ce lahko naučite rokovanja z vinom. 

Med 24. oktobrom in 1. decembrom boste lahko vsak četrtek, petek, soboto ali nedeljo ob 15. uri s strokovnjakom spoznavali vina in jih dodajali različnim jedem. 

 

Delavnica vključuje degustacijo 7 vzorcev vina, traja 2 uri, obvezne pa so rezervacije vsaj 2 dni pred dogodkom.

 

Lokacija delavnice: Vila Podvin, Mošnje

Cena: 70€/osebo

 

Rezervacija in informacije: info@vilapodvin.com 

Povezane novice

31.10.2025 00:00
Novembrski meniji Okusov Radol'ce
November, mesec lokalnih menijev

Restavracije iz združenja Okusi Radol'ce vas v mesecu novembru razvajajo z izbranimi meniji iz lokalnih sestavin.

24.10.2025 18:30
Otvoritvena večerja z Okusi Radol'ce
Kulinarična jesen v Radol'ci

Kulinarična jesen in vstop v mesec lokalnih menijev z loklano tržnico in Otvoritveno večerjo na kateri vas bodo s svojimi jedmi iz lokalnih setavin razvajali najboljši radovljiški chefi. 

04.10.2025 12:00
Kmetova miza
Kosilo na kmetiji z Okusi Radol'ce

V sklopu kulinarične jeseni vas vabimo na vrhunsko kulinarično doživetje s kosilom na ekološki kmetiji. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?