Prometni režim v času festivala:

V času prireditve Festival čokolade bo v Radovljici spremenjen prometni režim od petka, 12. aprila do nedelje, 14. aprila, v starem mestnem jedru pa že od ponedeljka, 8. aprila dalje.

 

OGLEJ SI ZEMLJEVID PROMETNE UREDITVE 

 

V času prireditve:

Prometni režim v času festivala bo podoben kot lansko leto, veljati pa bo začel v soboto ob 6.00 zjutraj. Vse do nedelje, 14. aprila bo za ves promet zaprt del Gorenjske ceste, Kranjske ceste in Linhartovega trga, po delu Kopališke ceste bo urejen enosmerni prometni režim. Enosmerni prometni režim bo v soboto in nedeljo po potrebi potekal tudi na delu Gorenjske ceste v primeru, da bodo potrebna dodatna parkirna mesta. Zaradi zagotavljanja varnega pretoka obiskovalcev od prizorišča na Vurnikovem trgu do parka, bo zaprta Kranjska cesta med Vurnikovim trgom in avtobusno postajo Radovljica. V petek bo prometni režim v Radovljici z izjemo starega mestnega jedra in dela Gorenjske ceste nespremenjen.

 

Parkirne površine za obiskovalce:

Na parkirne površine, urejene na skupaj osmih lokacijah, bodo obiskovalce usmerjali reditelji. Največja parkirišča bodo tudi letos urejena v bližini vstopa v Radovljico pri osnovni šoli, na travnatih površini ob trgovskem centru Spar ter ob Šercerjevi ulici ter na obstoječih parkiriščih ob Kopališki cesti, Cankarjevi ulici ter Gradnikovi cesti. Po potrebi bo dodatno parkirišče vzpostavljeno na delu Gradnikove ceste in Gorenjske ceste. 

KAKO NAJLAŽJE NA FESTIVAL

 

Ožje mestno jedro:

Linhartov trg bo za promet zaprt od ponedeljka, 8. aprila 2019 od 6.00 dalje do ponedeljka, 15. aprila do 19.00. V času zapore stanovalce in obiskovalce trga prosimo, da na trgu ni parkiranih vozil. Od ponedeljka do petka do 11.00 ter v ponedeljek, 15. aprila, bo na trg možna le dostava.
Parkirišče pred starim mestnim jedrom: prvi del parkirišča bo povsem ali delom zaprt med 7. in 16. aprilom v času postaljanja šotorov. Ko se dela postavljanja in podiranja šotorov ne bodo izvajala, bo parkririšče normalno odprto. Srednji del parkriršča, namenjen prebivalcem Linhartovega trga, bo letos ves čas deloval nemoteno, torej bo tudi v času priprav na festival ter samega festivala, namenjeno stanovalcem z dovolilnico, ki pa v tem času morajo zaradi vožnje mimo zapore ceste imeti tudi dovolilnico Festivala čokolade. Dovolilnice bodo po 1. aprilu na voljo v TIC Radovljica vsak dan med 9.00 in 16.00.

 

Hvala za vaše razumevanje.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih