KULINARI─îNA DO┼ŻIVETJA

DOPOLDAN

  • od 9.30 do 12.30
  • ─Źokoladna kulinari─Źna tr┼żnica
  • degustacije ─Źokoladnih izdelkov
  • delavnice za otroke z Brunom in ┼Żigo
  • delavnice za odrasle
  • animacija
  • cena: 20 € otroci, 30 € odrasli
  • nakup mo┼żen z BON21
NAKUP DO┼ŻIVETJA

POPOLDAN

  • od 14.00 do 17.00
  • ─Źokoladna kulinari─Źna tr┼żnica
  • degustacije ─Źokoladnih izdelkov
  • delavnice za otroke z Brunom in ┼Żigo
  • delavnice za odrasle
  • animacija
  • cena: 20 € otroci, 30 € odrasli
  • nakup mo┼żen z BON21
NAKUP DO┼ŻIVETJA

ZVE─îER

  • od 19.00 do 22.00
  • ─Źokoladna kulinari─Źna tr┼żnica
  • degustacije ─Źokoladnih izdelkov
  • delavnice za odrasle
  • ekskluzivna ve─Źerja Treh Chefov
  • cena: 90 €
  • nakup mo┼żen z BON21
NAKUP DO┼ŻIVETJA

 

KULINARI─îNE DELAVNICE
NA BUTI─îNEM FESTIVALU ─îOKOLADE

Na Buti─Źnem Festivalu ─Źokolade boste imeli prilo┼żnost sodelovanja na izbranih delavnicah s strokovnjaki. Pripravili smo 2 kulinari─Źni delavnici za otroke, ki ju boste vodila Bruno in ┼Żiga iz Masterchef Slovenija in tri delavnice za odrasle. Dve delavnici za odrasle bosta namenjeni spajanju pija─Ź s ─Źokolado, ena pa bo slaš─Źi─Źarska delavnica.

 

─Źokoladne delavnice ZA OTROKE:

Tortice na pal─Źkah z Brunom

Zmagovalec Masterchefa Slovenije 2021, Brunom Šulman, bo otroke nau─Źil, kako pripraviti simpati─Źne tortice na pal─Źkah, ki o─Źarajo vsakogar, ki jih poskusi. Zdaj vam ne bo treba ve─Ź skrbeti, kdo bo pripravljal sladke gri┼żljaj─Źke za otroške zabave. Malega slaš─Źi─Źarskega chefa boste imeli kar doma.

Delavnice se lahko z vstopnico za Buti─Źni festival ─Źokolade udele┼żijo otroci v dopoldanskem in popoldanskem terminu.

 

Sladoled z nasmejanim ┼Żigom

Priprava sladoleda je lahko preprosta in nadvse zabavna, posebno še, ─Źe poteka pod vodstvom vedno nasmejanega ┼Żiga Gabrovca iz Masterchefa Slovenija. Ta sladoled bo odslej zagotovo ve─Źkrat na vaši mizi. 

Delavnice se lahko z vstopnico za Buti─Źni festival ─Źokolade udele┼żijo otroci v dopoldanskem in popoldanskem terminu.

 

DELAVNICE ZA ODRASLE

Konjak in ─Źokolada

Majda Debevc je sommelierka in predavateljica na podro─Źju vina in ┼żganih pija─Ź. Na londonski šoli Wine & spirit education trust (WSET) je opravila tri stopnje WSET za vino in ┼żgane pija─Źe, potem pa še specializirano izobra┼żevanje za certifikat za ┼żgane pija─Źe, ki predstavlja najve─Źjo avtoriteto med poznavalci in strokovnjaki na podro─Źju ┼żganih pija─Ź na svetu.
Pod njenim strokovnim vodstvom boste lahko preizkusili, kako dobro se spajata konjak in ─Źokolada. Kaj menite, paše najbolje z 80%, 45% ali belo ─Źokolado? Udele┼żite se delavnice in ocenili boste sami.

Delavnice se lahko z vstopnico za Buti─Źni festival ─Źokolade udele┼żijo odrasli v dopoldanskem, popoldanskem in ve─Źernem terminu.

 

Vino, pivo in ─Źokolada

Valentin Bufolin, priznani slovenski sommelier, tudi podpredsednik društva Sommelier Slovenija, vas bo navdušil s svojim bogatim znanjem o vinih. Predstavil vam bo spajanje vrhunskega vina z vrhunsko ─Źokolado. Delavnico bo popestril tudi s primerom spajanja piva in ─Źokolade.
Na predstavitvi boste ob izbranih vinih okušali razli─Źne vrste najboljše ─Źokolade, od ─Źokolade ruby, mle─Źne ─Źokolade s soljo do bele ─Źokolade, poskusili pa boste tudi kombinacijo ─Źokolade in craft piva.

Delavnice se lahko z vstopnico za Buti─Źni festival ─Źokolade udele┼żijo odrasli v dopoldanskem, popoldanskem in ve─Źernem terminu.

 

Kako narediti najboljšo vanilijevo-─Źokoladno kremo

La Ganache je slaš─Źi─Źarska ustvarjalnica chefa Naserja Gashija. Njegova strast in poslanstvo sta "la patisserie", francosko u┼żivanje ob vrhunskih slaš─Źicah in drugih dobrotah. Znanje, izkušnje in neprestano izpopolnjevanje ┼żeli skupaj s svojo ekipo deliti z vsemi, ki bi radi delali slaš─Źice. Vse pa se za─Źne pri najboljši vaniljevi kremi, s katero boste po obisku te delavnice, pred svojimi gosti doma vedno v prednosti, ─Źe pa ji dodate še okus ─Źokolade, boste prav zablesteli.

Delavnice se lahko z vstopnico za Buti─Źni festival ─Źokolade udele┼żijo odrasli v dopoldanskem in popoldanskem terminu.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za bele┼żenje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo bolj┼ío uporabni┼íko izku┼ínjo.
Pi┼íkotki za dru┼żabna omre┼żja
Pi┼íkotki potrebni za vti─Źnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omre┼żja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta sogla┼íate z uporabo in bele┼żenjem pi┼íkotkov.V redu Ve─Ź o pi┼íkotkih