Skoči do osrednje vsebine

Kaja Beton

Kaja je odraščala in živi v Radol'ci. Ljubezen do domačih krajev z veseljem širi tudi na delovnem mestu.

Kaja je odraščala v eni od ljubkih radolških vasic, v Kamni Gorici. Tradicija in zelena narava je bila z njo od malih nog, zato ni čudno, da ji tudi danes ostaja zvesta. Po študiju etnologije in kulturne antropologije je prvo zaposlitev dobila v Muzejih radovljiške občine, kasneje pa se ji je ponudila priložnost z ustanovitvijo Javnega zavoda za turizem.

 

V ekipi turizma je od samega začetka in je zaposlena kot vodja marketinga. Pred tem se je ukvarjala tudi s turističnim vodenjem in pisanjem člankov. Na dogodkih in prireditvah turizma je ona tista, ki s telefonom v roki dela kratke videe in fotografije ter jih nemudoma deli na družabnih omrežjih. Sicer pa je urednica spletne strani, družabnih kanalov ter promocijskih brošur in publikacij destinacije.

 

Čeprav zdaj z družino živi v Radovljici, je Kamna Gorica še vedno njen varen pristan in kraj, kjer z veseljem preživlja proste popoldneve in od koder dva majhna otroka vodi v gozdove, k živalim in na travnike. Zaradi narave svojega dela tudi tam ne pozabi na svoj telefon in mimogrede posname še kak posnetek za na Instagram, sicer pa ima mnogo raje umirjeno naravo in skrite kotičke kot pa nabito polna prizorišča dogajanja.

 

Povezane novice

28.05.2018 09:48
Zapis o Ivanu Vurniku

zapisala Kaja Beton, maj 2018

 

Eden najbolj prepoznavnih slovenskih arhitektov je bil rojen v Radovljici. Njegova najbolj znana stavba pa je tista s pisanim pročeljem na Miklošičevi cesti v Ljubljani. Na spletni strani Turizma Ljubljana, jo imenujejo kar Vurnikova hiša.

7 prijateljev na  festivalu
in zakaj imamo radi število 7

zapisala Kaja Beton, april 2018

 

To, da je radovljiški Festival čokolade največji in najboljši čokoladni dogodek v Sloveniji verjetno že veste. Preberite si, kaj poleg zares obilice čokolade prinaša in zakaj ga lahko obiščejo tudi tisti, ki čokolade ne marajo.

Spuščanje barčic v Kamni Gorici, foto: Jošt Gantar
Ne tako star spomin na spuščanje barčic

Gregorjevo je od nekdaj eden mojih najljubših praznikov. Izdelovanje barčic oziroma gregorčkov pa je prijetna aktivnost, s katero zaposlim svoja otroka v teh mrzlih popoldnevih. Preberite blog in izvedeli boste tudi kako se lotiti izdelave čisto prave barčice.

15.12.2017 21:42
Kako je nastal naš promo video

zapisala Kaja Beton, december 2017

 

Radol'ca je od nekdaj dežela ustvarjalnih ljudi, ki navdih najdejo v neokrnjeni naravi, čudovitih razgledih in bogati zapuščini prednikov.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih