Skoči do osrednje vsebine

Letos bo kartica gosta digitalna

V Radovljici tudi letos za goste kartica ugodnosti

22.03.2021 14:25

Gostje, ki bodo letos v občini Radovljica bivali najmanj dve noči pri partnerskih nastanitvah, bodo prejeli brezplačno kartico ugodnosti Julijske Alpe: Radovljica.

Kartica Julijske Alpe: Radovljica bo tako kot v preteklih letih gostom omogočala številne ugodnosti pri ponudnikih doživetij tako v Radovljici kot tudi na Bledu ter drugih sosednjih destinacijah, hkrati pa bo z njo možno brezplačno koriščenje izletov z avtobusom, ki bodo nadomestili dosedanji Hop-On Hop-Off avtobus.

 

Kartica bo na voljo od 15. aprila dalje oziroma takoj, ko se bodo nastanitveni obrati odprli, pa vse do sredine novembra. Lani je h projektu pristopilo 47 nastantivenih obratov v destinaciji.

 

Letošnja novost je, da bo kartica na voljo v digitalni obliki. Radol'ca je zelena destinacija, kar potrjuje tudi zlati znak Slovenia Green: Gold, ki ga je Radol'ca prejela lansko leto. Digitalna kartica je okolju bolj prijazna, prav tako pa je njeno izdajanje za nastanitve enostavnejše, saj tiskanje kartic ni potrebno. Gost bo ob aktivaciji, ki jo naredi nastanitveni obrat, prejel elektronsko pošto s spletno povezavo do digitalne kartice. Spletno povezavo lahko nato shrani na domači zaslon mobilnega telefona, na posebno željo pa mu jo v nastantivenem obratu lahko tudi natisnejo. Spletna povezava bo aktivna za čas njegovega bivanja v destinaciji.

 

Ugodnosti kartice gosta so že objavljene, vendar se deloma še dopolnjujejo. Ogledate si jih lahko TUKAJ.

 

Povezane novice

Radovljica, zelena in varna destinacija
Radol'ca pridobila certifikati

Turizem Radovljica je pridobil dva pomembna certifikata za organizacijo dogodkov ter turističnih doživetij. S certifikatoma se zavezujemo, da je naša destinacija trajnostna, ter da pri organizaciji dogodkov upoštevamo varnostna priporočila. 

17.11.2020 14:39
Kamp Šobec, vaš prostor v naravi
Zeleni znak Green Key in tekmovanje Naj kamp Adria 2020

Največji kamp v destinaciji, Kamp Šobec, je nosilec trajnostnega znaka Zeleni ključ. Nov leški kamp River Camping Bled pa je v tekmovanju portala avtokampi.si osvojil kar dve nagradi, Kamp Šobec pa eno. 

Naslovnica in notranjost novega kataloga Radovljice
promocijskih katalog v slovenskem jeziku

Radovljica z okolico ima novo turistično brošuro. Tokrat v slovenskem jeziku.

02.03.2020 11:58
Slovenia Green

Občina Radovljica, ki je lansko leto pristopila k pridobivanju znaka Slovenia Green, je kandidiranje uspešno zaključila. Prejela je zlati znak za destinacije.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih