Skoči do osrednje vsebine

Uroš Štefelin izbran za Chefa tradicije 2020

Med prejemniki posebnih nagrad Gault&Millau Slovenija 2020 je letos tudi chef Vile Podvin. 

13. novembra so v Ljubljani drugo leto zapored podelili priznanja najboljšim slovenskim gostilnam in chefom po mnenju mednarodno priznanega kulinaričnega vodnika Gault&Millau. Naziv Chef tradicije 2020 je prejel Uroš Štefelin iz Vile Podvin

 

Inšpektorji Gault&Millau Slovenija so letošnje leto obiskali preko 180 restavracij, nekatere tudi po večkrat ter skladno s standardi ocenjevanja Gault&Millau pozornost namenili celotnemu doživetju gosta. Na osnovi njihovih ocen Gault&Millau Slovenija v letošnjem vodniku, ki izide 22. novembra, predstavlja 157 restavracij, 57 vinarjev in 12 malih pivovarn. Kot novost se v vodnik uvršča tudi več kot 20 turističnih kmetij in prepoznavne slovenske živilske izdelke. V vodnik se uvrstijo le najboljši.

 

V lansko izdajo vodnika so se iz območja občine Radovljica uvrstili Vila Podin, Gostilna Kunstelj, Gostilna Pr'Kovač, Gostilna Lectar ter Vinoteka Sodček.

 

Več o podelitivi nagrad

 

 

Povezane novice

23.11.2018 13:59
Vključenih pet radolških ponudnikov

V mednarodnem kulinaričnem vodniku Gault & Millau je vključenih 5 ponudnikov iz Radovljice in njene okolice.

Uspešna kulinarična zgodba

V Okusih Radol'ce  novembra restavracije odlično delamo in imamo gostilne polne. A ne želimo si le polnih gostiln, ampak predvsem zadovoljnih gostov, ki se vračajo in raziskujejo vedno nove kulinarične zgodbe.

 

Zapisal Uroš Štefelin, november 2018

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih