Skoči do osrednje vsebine

Radovljica na sejmu Alpe Adria

22.01.2020 14:30

Letos se na sejmu Alpe Adria v Ljubljani v sklopu združenja Zgodovinskih mest Slovenije predstavlja tudi Radovljica.

Radovljica bo s turistično in gostinsko ponudbo na sejmu prisotna 2 dni, in sicer v sredo 29. ter v četrtek 30. januarja. Predstavitvena stojnica bo na osrednjem prostoru Slovenske turistične organizacije, ki se predstavlja v Marmorni dvorani. Privlačno podobno našega mesta je prepoznala tudi Slovenska turistična organizacija, saj je za eno od dveh predstavitvenih fotografij izbrala prav mestno jedro Radovljice.  

 

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica se je pri predstavitvi turistične ponudbe povezal z Okusi Radol'ce in Muzeji radovljiške občine. Tako se bodo v sredo na stojnici predstavili radovljiški muzeji, kulinarično ponudbo pa bo predstavila Vila Podin. V četrtek bo kulinariko destinacije predstavilo Gostišče Draga.

 

Pomembno in uspešno kulinarično zgodbo Radol'ce bo na sejmu Alpe Adria predstavila tudi direktorica Javnega zavoda Turizem in kultura Radovljica, Nataša Mikelj, na okrogli mizi na temo gastronomije, ki jo v sredo ob 10.00 v dvorani Urška organizira Slovenska turistična organizacija. Preverite spremljevalni program sejma.

 

V času sejma bo potekala tudi nagradna igra, v kateri lahko sodelujejo obiskovalci sejma ter obiskovalci spletne strani destinacije. Nagradna igra bo potekala med 29. januarjem in 2. februarjem, obisk sejma pa ni pogoj za sodelovanje. 

 

Destinacija Radol'ca se bo na sejmu predstavljala tudi v sklopu združenja Julijske Alpe, ki letos v Ljubljani predstavlja novo daljinsko pohodniško pot Juliano, turistično društvo Kropa in Fundacija za razvoj Lipniške doline pa se bosta na sejmu Alpe Adria predstavila skupaj v dvorani turističnih društev.

 

Povezane novice

Največji in najboljši dogodki v Radovljici

Leto 2020 prinaša novo serijo odličnih prireditev. Tudi letos bodo v Radovljico in njeno okolico vabili kulinarični in glasbeni dogodki. Datumi največjih so že znani.

Nagradi za Radovljico in Kamno Gorico

Turistična zveza Slovenije je v sklopu Dnevov slovenskega turizma podelila priznanja letošnje vseslovenske akcije Moja dežela - lepa in gostoljubna.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih