Radovljica z novim turističnim katalogom

21.03.2019 13:36

Radovljica z okolico je predstavljena v novem promocijskem katalogu, ki ga je izdal Javni zavod Turizem in kultura Radovljica.

Nov katalog pristno sladko Radol'co predstavlja na svež in atraktiven način. V ospredju so štirje močni stebri, ki destinacijo ločijo od sosednjih turističnih centrov. To so kultura in zgodovina, tradicija, muzeji in kulinarika. Na igriv način je predstavljena pestra paleta doživetij v naravi v destinaciji in tudi v njeni okolici. V nadaljevanju so predstavljeni letni časi, ki obljubljajo raznolikost doživetij skozi vse leto, predlogi aktivnosti za tri ciljne skupine, največji dogodki ter ideje za dnevne izlete, ki Radovljico predstavijo kot odlično izhodišče za odkrivanje Slovenije. Katalog z infografiko pomembnih informacij zaokroži spoznavanje destinacije, ki ob vstopu v Julijske Alpe ponuja doživetja tako narave kot tudi kulture.

 

Katalog je oblikovala Kristina Smodila (Designlicious), natisnila pa tiskarna Medium. Izdan je v angleškem jeziku v nakladi 7.000 izvodov in bo namenjen promociji destinacije na sejmih, workshopih ter borzah v Sloveniji in tujini. Še v letošnjem letu je predviden prevod in tisk kataloga v nemškem jeziku.

 

 

PRENESI SI KATALOG NA SVOJ TELEFON

PRENESI SI KATALOG NA RAČUNALNIK

 

Kolofon:

Izdal: Javni zavod Turizem in kultura Radovljica
Napisala in uredila: Kaja Beton
Prevod v angleški jezik: Adele Gray
Oblikovala: Kristina Smodila, Designlicious
Infografike: Zofija Vrečko
Fotografije so prispevali: Jošt Gantar, Miran Kambič, Boris Pretnar, Polona Bartol, Cveto Sonc, Rožle Bregar, Jani Kolman, Aleš Krivec, Gorazd Kavčič, Aleš Zdešar, Iztok Medja, Mi2fotkava, Anton Calapagiu/Shutterstock.com, Sopotnicki/Shutterstock.com | Tisk: Tiskarna Medium

 

 

Povezane novice

20.07.2018 11:25
Nova publikacija Turizma Radovljica

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica je izdal angleški vodnik po destinaciji. Namenjen je obiskovalcem iz tujine, ki se že nahajajo v Sloveniji, z njim pa se bo destinacija predstavljala tudi na sejmih v tujini.

 

Kmalu v Radol'ci

 

Galerija Šivčeva hiša

Razstava slik priznanega slikarja Klavdija Tutte.

17.04.2019 19:30
Linhartova dvorana Radovljica

Glasbena komedija na odru Linhartove dvorane. 

01.06.2019 12:00
Ponudba craft piva
Radovljica

Festival craft piva, hrane, glasbe in druženja.

04.07.2019 20:00
Linhartov trg, Radovljica, julij

Prijeten ambient, odlični koncerti in okusna ponudba ulične prehrane Okusov Radol'ce.

 

Aktualno & Blog

 

10.03.2019 10:28
5 razlogov, ki vas bodo prepričali, da imamo prav

Zapisala Adele Gray, marec 2019

 

Ko sem bila leta 2006 na počitnicah v Sloveniji, sem kolesarila ob reki Savi z Bleda v Radovljico in takoj ko sem se pripeljala v čudovito staro mestno jedro, sem se v Radovljico zaljubila.

21.03.2019 13:36
Nova publikacija destinacije Radol'ca

Radovljica z okolico je predstavljena v novem promocijskem katalogu, ki ga je izdal Javni zavod Turizem in kultura Radovljica.

Pregled najboljših otroških igrišč

Zapisala Rebecca Svetina, marec 2019

 

Kje otroci vzamejo vso energijo?! Ko se morajo vaši otroci malce zdivjati, vi pa bi radi le posedeli na klopi ali si privoščili kavo, razmislite o obisku teh otroških igrišč v Radovljici in na Bledu ter v njuni okolici. Vsako ima svoje prednosti.

16.04.2019 08:55
8. Festival čokolade

Pretekli konec tedna je v Radovljici potekal 8. Festival čokolade. Največji čokoladni dogodek v Sloveniji je kljub slabši vremenski napovedi privabil veliko obiskovalcev ter ponudil pestro izbiro čokolade in dogajanja.

Naziv vsebine

16.04.2019 08:55
21.03.2019 13:36
Nova publikacija destinacije Radol'ca
V pripravah na največji dogodek
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih