Radovljica z novim turističnim katalogom

21.03.2019 13:36

Radovljica z okolico je predstavljena v novem promocijskem katalogu, ki ga je izdal Javni zavod Turizem in kultura Radovljica.

Nov katalog pristno sladko Radol'co predstavlja na svež in atraktiven način. V ospredju so štirje močni stebri, ki destinacijo ločijo od sosednjih turističnih centrov. To so kultura in zgodovina, tradicija, muzeji in kulinarika. Na igriv način je predstavljena pestra paleta doživetij v naravi v destinaciji in tudi v njeni okolici. V nadaljevanju so predstavljeni letni časi, ki obljubljajo raznolikost doživetij skozi vse leto, predlogi aktivnosti za tri ciljne skupine, največji dogodki ter ideje za dnevne izlete, ki Radovljico predstavijo kot odlično izhodišče za odkrivanje Slovenije. Katalog z infografiko pomembnih informacij zaokroži spoznavanje destinacije, ki ob vstopu v Julijske Alpe ponuja doživetja tako narave kot tudi kulture.

 

Katalog je oblikovala Kristina Smodila (Designlicious), natisnila pa tiskarna Medium. Izdan je v angleškem jeziku v nakladi 7.000 izvodov in bo namenjen promociji destinacije na sejmih, workshopih ter borzah v Sloveniji in tujini. Še v letošnjem letu je predviden prevod in tisk kataloga v nemškem jeziku.

 

 

PRENESI SI KATALOG NA SVOJ TELEFON

PRENESI SI KATALOG NA RAČUNALNIK

 

Kolofon:

Izdal: Javni zavod Turizem in kultura Radovljica
Napisala in uredila: Kaja Beton
Prevod v angleški jezik: Adele Gray
Oblikovala: Kristina Smodila, Designlicious
Infografike: Zofija Vrečko
Fotografije so prispevali: Jošt Gantar, Miran Kambič, Boris Pretnar, Polona Bartol, Cveto Sonc, Rožle Bregar, Jani Kolman, Aleš Krivec, Gorazd Kavčič, Aleš Zdešar, Iztok Medja, Mi2fotkava, Anton Calapagiu/Shutterstock.com, Sopotnicki/Shutterstock.com | Tisk: Tiskarna Medium

Meniji Okusi Radol'ce 2019

 

 

Povezane novice

20.07.2018 11:25
Nova publikacija Turizma Radovljica

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica je izdal angleški vodnik po destinaciji. Namenjen je obiskovalcem iz tujine, ki se že nahajajo v Sloveniji, z njim pa se bo destinacija predstavljala tudi na sejmih v tujini.

Naziv vsebine

25.10.2019 11:00
Nagrada za največji kamp v destinciji
24.10.2019 10:59
Občina Radovljica podpira zeleni turizem
22.10.2019 11:22
Med snemanjem, foto: Therese Engels
10.10.2019 12:39
Novosti v letošnji sezoni
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih