Skoči do osrednje vsebine

Izšel vodnik po Radovljici in okolici

20.07.2018 11:25

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica je izdal angleški vodnik po destinaciji. Namenjen je obiskovalcem iz tujine, ki se že nahajajo v Sloveniji, z njim pa se bo destinacija predstavljala tudi na sejmih v tujini.

Vodnik vabi k odkrivanju Radovljice, najslajšega slovenskega mesta in njegove okolice. V vodniku so predstavljeni turistični kraji s ključnimi zanimivostmi, aktivnostmi ter glavnimi turističnimi prireditvami v Radovljici in okolici. Znamenitosti so predstavljene zgoščeno, pri vsakem kraju pa je dodanih nekaj namigov o aktivnostih ter kulinariki. Skozi vodnik se obiskovalec v izpostaljenih okvričkih sreča s posebnimi zanimivostmi in novostmi, kot so npr. lokalni spominki, mobilna aplikacija za ogled Radovljice, Hop-On Hop-Off avtobus.

 

Obiskovalec lahko kraje obišče po vrstnem redu kot so predstavljeni v vodniku. Tako raziskovanje Radol'ce prične v Radovljici ter se odpravi najprej v Lipniško dolino ter od tam proti Brezjam in Begunjam, pot pa zaključi v Lescah. 

 

Vodnik žepnega formata ima 16 strani in je v angleškem jeziku.

 

Kolofon:

Izdal: Javni zavod Turizem in kultura Radovljica • Vsebina: Kaja Beton • Prevod: Adele Gray • Oblikovanje: Maja Rebov • Foto: Jošt Gantar, Miran Kambič, Boris Pretnar, Luka Hojnik, Gorazd Kavčič, Rožle Bregar, Primož Černe, Kaja Beton, Schipkova Elena/Shutterstock.com, Marco Saracco/Shutterstock.com, Uroš Mravle, Muzej Jaslic and Tradicija Avsenik • Tisk: Matformat • Radovljica, julij 2018, 10.000 izvodov

 

Prelistajte vodnik:

 

 

Povezane novice

09.07.2018 08:40
Novo v Radovljici

Od začetka poletja je za ogled mestnega jedra Radovljice na voljo mobilna aplikacija. Aplikacija diStory je nastala v projektu Digitalne zgodbe malih zgodovinskih mest.

03.07.2018 08:13
6. sezona turističnega avtobusa

Danes pričenja z vožnjami turistični avtobus Hop-On Hop-Off. Avtubus bo vozil 4x tedensko in obiskal 4 občine.

12.06.2018 08:31
Razpored in program že na voljo

Festival Radovljica, ki se bo letos odvijal že 36., bo potekal med 4. in 21. avgustom. Program je že na voljo.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih