Skoči do osrednje vsebine

Hop-On Hop-Off Bus 2018

03.07.2018 08:13

Danes pričenja z vožnjami turistični avtobus Hop-On Hop-Off. Avtubus bo vozil 4x tedensko in obiskal 4 občine.

Turističen avtobus v 6. sezono vstopa z dvema dodatnima dnevoma in eno povsem novo destinacijo. Vozil bo vsak torek, sredo, četrtek in petek. Novost je sredina vožnja, ko bo obratoval t.i. Bee Our Guest avtobus, ki povezuje čebelarska doživetja. Petkov program je povsem nov, saj bo avtobus iz Bleda vozil obiskovalce skozi Begunje na Gorenjskem v Tržič. 

 

Zaradi zapore na Lancovem, pa bo spremenjena torkova trasa avtobusa. Glavni cilj poti bo še vedno Kropa, vendar se bodo obiskovalci tja peljali mimo Posavca in  ne skozi Kamno Gorico. 

 

Cena dnevne vozovnice je 8 €, otroci do 10 leta potujejo brezplačno.

Na avtobusu bo tudi tokrat prisoten lokalni vodnik, ki bo goste usmerjal ter jih seznanjal o vodenih ogledih ter zanimivostih. Na lokacijah lokalne turistične organizacije, muzeji ter ponudniki turističnih storitev ponujajo posebne programe in vodena doživetja. 

 

Preberi več o avtobusu >>

 

Prelistaj letošnjo brošuro:

 

 

Povezane novice

Kovan zmaj v Kropi
vsako sredo

Obiščite slikovito trško jedro Krope, ter spoznajte bogato tradicijo kovanja in zgodbe iz življenja kroparskih  kovačev. Priložnost bo tudi za obisk kovačnice Vigenjc Vice, kjer boste lahko doživeli prikaz ročnega kovanja žebljev v živo.

vsak petek

Slavno zgodovino gradu Kamen vam bo predstavil lokalni vodnik, med raziskovanjem grajskih razvalin in bližnjih jamskih arheoloških najdišč pa se boste naužili tudi čudovitih razgledov na okoliške gore. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih