Skoči do osrednje vsebine

Promocija destinacije z video oglasi

07.05.2021 13:34

Radol'ca 10. maja pričenja s prvo veliko video kampanjo na slovenskem trgu. Sredstva za promocijsko kampanjo je javni zavod pridobil s prijavo na razpis Slovenske turistične organizacije.

Turizem Radovljica v letošnjem letu promocijo na slovenskem trgu pričenja z video oglaševanjem. Osrednje sporočilo predstavlja kratek igran video spot, ki Radovljico predstavlja kot mesto s pestro ponudbo kulture, muzejev in kulinarike, za katerega si je potrebno vzeti čas. Kratek promocijski video Radovljica, vzem'te si cajt bo med 10. in 23. majem mogoče zaslediti v oglasnih blokih TV Slovenija. Od 10. maja dalje oglaševalska akcija s promocijskim videom poteka tudi na omrežjih Facebook in Youtube, kjer bo s tem dnem na kanalih VisitRadol'ca tudi prvič objavljen promocijski video.

 

 

Enako sporočilo prinaša tudi radijski oglas, ki ga boste lahko na različnih radijskih postajah poslušali v drugi polovici maja, v juniju pa na Turizmu Radovljica predvidevajo lansiranje še enega promocijskega spota, v katerem bodo v ospredje postavili raznoliko ponudbo športnih doživetij v naravi. 

 

Sredstva za promocijsko kampanjo je javni zavod Turizem in kultura Radovljica pridobil z uspešno prijavo na Javni razpis »Za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji v letu 2021«, ki ga je objavila Slovenska turistična organizacija.

 

Promocijski video Radovljica, vzem'te si cajt je bil posnet na Linhartovem trgu. Režijo in scenarij zanj je pripravil Petja Kogovšek, producent je Matjaž Valentar (Webshocker), snamalec pa Jure Niedorfer (The Mine). Glavno vlogo je odigral Boštjan Smukavec - Bifti, v spotu pa je nastopil tudi glasbenik Anže Langus (Dagi), ki je za spot odstopil tudi svojo avtorsko glasbo. 

 

 

Povezane novice

22.03.2021 14:25
Letos bo kartica gosta digitalna
Brezplačna digitalna kartica ugodnosti

Gostje, ki bodo letos v občini Radovljica bivali najmanj dve noči pri partnerskih nastanitvah, bodo prejeli brezplačno kartico ugodnosti Julijske Alpe: Radovljica.

Soba v hotelu, Radovljica
posodobljeno: 8.11.2021

Turistične nastanitve, restavracije ter zanimivosti so odprte, povsod velja ukrep PCT. Vodeni ogledi so do nadaljnjega odpovedani. 

Hiše na Linhartovem trgu Radovljica
Vse znamenitosti Radovljice na enem sprehodu

Sprehod po Radovljici, ki poleg Linhartovega trga vključuje tudi druge znamenitosti in vas seznani z znanimi možmi iz Radovljice. Za lažjo orientacijo dodajamo tudi zemljevid.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?