Skoči do osrednje vsebine

Trganka poletje 2023

Poletni programi in publikacije

02.06.2023 14:35

Na Javnem zavodu Turizem in kultura Radovljica smo pripravili poletne publikacije za domačine in obiskovalce, med junijem in septembrom pa skupaj s partnerji in organizatorji dogodkov pripravljamo pester program dogajanja.

Junij velja za začetek poletnega dogajanja in dogodkov na prostem, hkrati pa močno naraste tudi obisk v destinaciji. Tudi letos je JZ turizem in kultura Radovljica pripravil poletni koledar dogajanja, ki bo do sredine meseca razdeljen v poštne nabiralnike v radovlojiški občini in v sosednjih občinah, na voljo pa bo tudi v TIC Radovljica.

 

Za goste iz tujine je letos na voljo posebna poletna publikacija, ki združuje uporabne informacije v angleškem in nemškem jeziku. V publikacijo so vključene povezave do pohodnih in kolesarskih tras, koledar največjih dogodkov, informacije o vodenih ogledih, o kartici gosta, pa tudi praktični napotki kaj početi v dežju, kako se odpraviti na Bled in kako potovati bolj trajnostno. Takšen zbir koristnih napotkov za goste Radol'ce, ki je na voljo kot trganka in kot zloženka, je letos na voljo prvič. 

 

Tudi letos je gostom, ki bivajo minimalno tri noči na voljo brezplačna kartica gosta Julijske Alpe: Radovljica. Med 15. junijem in 15. septembrom bodo po Radol'ci in po destinacijah Tržič in Jesenice potekali brezplačni vodeni ogledi vsak dan v tednu.

 

Z namenom, da sezono čim bolje predstavimo turističnim delavcem, vabimo vse, ki delate v turizmu na predstavitev letošnje sezone, in sicer so na voljo trije termini:

  • sreda, 7. junij ob 11.00, GOSTIŠČE TULIPAN, Lesce
  • četrtek, 8. junij ob 18.00, GOSTILNA PR JOŽOVCU, Begunje na Gorenjskem
  • torek, 13. junij ob 13.00, GOSTILNA KUNSTELJ, Radovljica

PRIJAVE NA DOGODEK

Povezane novice

Voden ogled Kamne Gorice
Poletna sezona 2023

Med 15. junijem in 15. septembrom vabljeni na brezplačne vodene oglede, ki jih pripravljajo TIC Begunje, TIC Radovljica ter lokalna turistična društva. V Radovljici so torkovi vodeni ogledi na voljo vse leto.

21.06.2024 00:00
Festival swinga v Radovljici

Shake the change je novi 3-dnevni Swing festival, ki bo pred začetkom poletja zavzel Radovljico. 

07.09.2022 14:10
Ideje za bolj trajnosten obisk Radol'ce

Vsako potovanje pušča sledi v okolju, zato je prav, da jih čim bolj zmanjšamo. Pripravili smo nekaj enostavnih predlogov. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih