Skoči do osrednje vsebine

Podvinska tržnica odslej v Radovljici

Podvinsko tržnico bo nadomestila Radolška tržnica

Vsako prvo soboto v mesecu so se kmetje in obiskovalci družili na tržnici pred Vilo Podvin. S selitvijo ekipe iz Podvina na LInhartov trg, v Radovljico prihaja tudi tržnica, ki pa bo bolj pestra in večja.

Kot smo že pisali, se uspešna ekipa Vile Podvin seli v butični hotel na Linhartovem trgu v Radovjici. Celoten program hotela, ki združuje  sobe za goste, restavracijo z jedmi nove slovenske kuhinje, ponudbo bistrojskih jedi za "ta domače" in dogodke v hiši ter na drugih lokacijah Linhartovega trga, bo po novem imenovan Hiša Linhart.

 

Pri dogodek, ki se iz Vile Podvin seli v Radovljico je Podvinska tržnica. Še naprej se bo odvijala vsako prvo soboto v mesecu med 10.00 in 12.00, in sicer na trgu pred cerkvijo v starem mestnem jedru Radovljice. Pod novim imenom Radolška tržnica bo to sejem lokalnih dobrot, rokodelskih izdelkov in starin, saj se ji bo s ponudbo pridružil tudi radolški bolšjak. Ta je sicer potekal vsako prvo nedeljo v mesecu. Tako bo Radovljica pridobila nov, večji sejem enkrat mesečno, ki ga bomo občasno popestrili tudi z delavnicami za otroke ali drugimi programi. Prva Radolška tržnica bo potekala decembra, in sicer v soboto, 4. decembra, naslednja, januarska pa bo izjemoma na drugo soboto v mesecu, 8. januarja.

 

V Radovljici se bodo pod okriljem Hiše Linhart, ki je odličen primer starega mestnega stavbarstva, odvijali tudi številni drugi kulinarični dogodki. Še naprej bo vodilo dogodkov povezovanje ter sodelovanje z lokalnimi dobavitelji. Hiša Linhart si bo tako kot doslej Vila Podvin prizadevala tudi za zeleno delovanje ter bo prirejala dogodke z ekološko noto. Tak dogodek je dogodek Mi smo za Eko, ki bo potekal vsak prvi torek v mesecu. 

 

Povezane novice

07.10.2021 11:40
Uspešna ekipa Vile Podvin se seli v Radovljico
Ekipa iz vile v butični mestni hotel

Ekipa in zgodba, ki sta jo v Vili Podvin gradila chef Uroš Štefelin ter njegova poslovna partnerica Marcela Klofutar, se s 1. decembrom v celoti seli v butični hotel na Linhartovem trgu.

03.02.2024 10:00
Linhartov trg, trg pred cerkvijo, vsako prvo soboto

Sejem lokalnih pridelovalcev, rokodelskih izdelkov in starin poteka vsako prvo soboto v mesecu, med 10. in 12. uro, na trgu pred cerkvijo, v primeru slabega vremena pa v Radovljiški graščini.

Linhartov trg, Radovljica

Na Linhartovem trgu vas pričakuje restavracija z vrhunsko kulinarično ponudbo, ki nastaja pod taktirko priznanega chefa, domačina, Uroša Štefelina, prejemnika michelinove zvezdice.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih