Skoči do osrednje vsebine

Uspešna ekipa Vile Podvin se seli v Radovljico

Uspešna ekipa Vile Podvin se seli v Radovljico

07.10.2021 11:40

Ekipa in zgodba, ki sta jo v Vili Podvin gradila chef Uroš Štefelin ter njegova poslovna partnerica Marcela Klofutar, se s 1. decembrom v celoti seli v butični hotel na Linhartovem trgu.

S koncem meseca novembra, ko bodo ves november v Vili Podvin še stregli lokalne menije Okusov Radol'ce ter ostale jedi, se končuje izvrstno kulinarično obdobje ustvarjanja chefa Uroša Štefelina na obrobju vasi Mošnje. 

 

Marcela in Uroš sta v začetku leta 2020 namreč v mestnem jedru Radovljice, na čudovitem Linhartovem trgu kupila butični hotel Linhart. Za nakup hotela sta se odločila potem ko je bila njuna ponudba za nakup poslopja Vile Podvin zavrnjena. V Vili Podvin sta kot najemnika ustvarjala osem let in pol, od nakupa Hotela Linhart dalje pa sta vzporedno krepila ponudbo in zgodbo butičnega hotela in bistroja Linhart, ki se nahaja v središču čudovito ohranjenega mestnega jedra Radovljice.

 

Hotel & Bistro Linhart, ki je v oktobru in novembru zaradi prenove vsebine zaprt, bo tako 1. decembra kot Hotel & Restavracija Linhart odprl svoja vrata s celotno ekipo Vile Podvin, ki bo na odlični točki v mestu Radovljica ponujala jedi tradicije in nostalgije večkrat nagrajenega chefa Uroša Štefelina ter sladka kulinarična razvajanja.

Od 1. decembra dalje, bodo za goste v Radovljici kuhali: Uroš Štefelin, Martin Zupanc, Janez Vahtar, Klara Zorjan, Luka Tratnik, stregli bodo Nejc Jakopič, Urban Hofbauer, Tjaša Kelih Šolar, Kristjan Jakša in Marcela Klofutar.

 

Na novo lokacijo se seli tudi celoten spremljevalni program dogodkov: kuharske delavnice za otroke in odrasle, delavnice za profesionalce ter ponudba dogodkov za zaključene poslovne ter zasebne skupine. Čeprav je prostor manjši kot v Vili Podvin, bosta s povezovanjem in uporabo čudovitih lokacij v mestu še naprej lahko razvijala izjemne kulinarične dogodke.

 

V Radovljico se z decembrom seli tudi Podvinska tržnica, ki bo kot Radolška tržnica potekala vsako prvo soboto v mesecu na Linhartovem trgu. 
Vsak prvi torek v mesecu, od decembra dalje, pa že vabijo na dogodek Ekoljubov Mi smo EKO.

 

V hotelu je tudi 10 sob, kjer ponuajajo nastanitve z zajtrkom.

 

Povezane novice

24.09.2021 09:54
Uroš Štefelin ponovno z Michelinovo zvezdico, Foto: Nino Verdnik, STO
Najprestižnejši gastronomski vodnik

Michelin, ki velja za najprestižnejšega gastronomskega vodnika, je drugo leto zapored Michelinovo zvezdico podelil Vili Podvin. Prejeli so tudi zeleno zvezdico za trajnost.

Linhartov trg ob mraku
Najslajše mesto v Sloveniji

Sprehodite se po enem najlepših starih mestnih jeder v Sloveniji. Občudujte slikovite hiše iz 16. in 17. stoletja ter se poglobite v zgodbe, ki jih pišejo njihovi prebivalci.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih