Skoči do osrednje vsebine

Zadovoljstvo lokalnih prebivalcev

Letna anketa zadovoljstva lokalnih prebivalcev

28.08.2023 11:24

Prebivalce območja Občine Radovljica vabimo, da do konca meseca oktobra izpolnijo anketo o zadovoljstvu z razvojem turizma v destinaciji. Med vse, ki bodo podali svoje mnenje, bomo razdelili 5 praktičnih nagrad.

Turizem je dejavnost, ki vpliva tudi na lokalno prebivalstvo. Na javnem zavodu Turizem in kultura Radovljica se zavedamo, da poleg številnih pozitivnih učinkov, prinaša tudi negativne. Te lahko ob hitrem prepoznavanju in obravnavanju lažje rešujemo. Zato vas vabimo, da podate svoje mnenje v spletni anketi, dostopni na tej povezavi.

 

Anketa, ki vam bo vzela 5 minut, ima dva dela. V prvem delu je ocena trditev, s katerimi vsako leto spremljamo mnenje o turizmu. V drugem delu pa vas sprašujemo o nekaj konkretnih pozitivnih in negativnih učinkih turizma, ki ste jih prebivalci izpostavili v lanskih vprašalnikih.

 

Anketa je odprta do konca meseca oktobra. Med vsemi, ki boste anketo izpolnili, bomo izžrebali 5 srečnežev, ki bodo prejeli praktične nagrade. 

 

IZPOLNI ANKETO

 

Hkrati vas vabimo, da se prijavite na naš novičnik, v katerem vam bomo enkrat mesečno v nabiralnik e-pošte posredovali novice o dogodkih in projektih turizma v destinaciji Radol'ca. Prijava na e-novice


Povezane novice

18.05.2023 10:11
Zeleni znak za Radovljico
Novice zelenega koordinatorja

Destinacija Radol'ca še naprej v družbi trajnostnih destinacij Slovenia Green

16.11.2022 11:04
Radolška tržnica
Znani so rezultati ankete

Avgusta 2022 je 289 prebivalcev občine v spletni anketi podalo svojo vizijo razvoja radovljiškega turizma. Podpora turizmu je še vedno zelo visoka. Jeseni so na anketo odgovarjali tudi obiskovalci destinacije.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih