Skoči do osrednje vsebine

Voden gorskokolesarski izlet

04.06.2022 00:00

Združite rekreacijo in druženje ter se v spremstvu lokalnih vodnikov podajte po poteh okoli Radovljice in zaključite dan ob dobri glasbi in craft pivu.

Doživite festival Okusi piva v Radovljici na drugačen način. Z lokalnimi gorskokolesarskimi vodniki skupnosti SmallFriday se podajte na brezplačen voden gorskokolesarski izlet in odkrijte Radovljico, njeno prelepo okolico in najboljše gorskokolesarske poti. Spoznali boste, da območje med Jelovico in Karavnkami ponuja nešteto možnosti za vožnjo s kolesi v naravi.

 

Po kolesarjenju pa v popoldanskem času, v dobri družbi, uživajte v zasluženih izbranih craft pivih in domačih kulinaričnih dobrotah Okusov Radol'ce.

 

NOVOST letos bo BREZPLAČNI test eMTB koles Focus, ki ga bo omogočila trgovina Šport 11.

 

Po vrnitvi z izletov se bomo v zabavni kolesarski igri* na prizorišču festivala pred Focus test truckom potegovali za glavno nagrado DMR dirt kolo v vrednosti 1000 EUR, ki ga podarjata trgovina Šport 11 in skupnost Small Friday. Z igro začnemo ob v soboto 4.6.2022 ob 17.00. 
*V igri lahko sodeluje vsak, ki za vsako udeležbo prispeva 1 kupon Festivala Okusi Piva.

 

Dobili se bomo v soboto 4. junija 2022 v Grajskem parku v Radovljici, se bomo razdelili v skupine, nastavili vaša izbrana kolesa Focus in se glede na izbrane ture in po uvodnem srečanju podali na izlete.

 

Za vas smo pripravili 3 različne gorskokolesarske izlete, ki smo jih razvrstili od najzahtevnejšega do najlažjega, v oklepajih dodali predvideno razdaljo izleta, premagano višinsko razliko ter tip kolesarjenja:

 

9:00:     ★★★★★ JELOVICA (30 km, 1100 m, ENDURO)
9:00:     ★★★★☆ KARAVANKE (30 km, 900 m, ENDURO)
9:00:     ★★☆☆☆ Po Radolci s FOCUS eMTB (25 km, 500 m, XC)
14:00     ★★☆☆☆ Po Radolci s FOCUS eMTB (25 km, 500 m, XC)

 

OBVEZNE SO PRIJAVE

  • Za udeležbo je potrebna prijava do 1. junija 2022 na elektronski naslov tamalpetek@gmail.com, v kateri prosimo navedite vaš ime in priimek, starost, tip kolesa s katerim se boste udeležili izleta oz. željeno velikost Focus kolesa, ki bi ga želeli testirati ter izbrani izlet.

 

  • Število koles Focus trgovine Šport 11 namenjenih za izposojo v času vodenih gorskokolesarskih izletov Festivala Okusi Piva je omejeno. Izdani oz. rezervirani bodo po sistemu »prvi pride, prvi melje«

 

  • Vsak izlet ima omejeno mesto udeležencev (14) zato le pohitite s prijavami. Vsa navodila glede potrebne opreme za izlet boste udeleženci prejeli preko elektronske pošte 2 dni pred izletom.

 

  • Za več informacij o brezplačnih vodenih gorskokolesarskih izletih in rezervacijo koles Focus trgovine Šport 11 za test v času festivala Okusi piva se nam javite na naš elektronski naslov - tamalpetek@gmail.com.

 

Povezane novice

03.06.2022 16:00
Radovljica

V Radovljici se bodo spet družili craft pivovarji iz vse Slovenije. Okusite odlična piva v družbi dobre kulinarike ter se družite ob koncertih v čudovitem parku.

17.06.2022 00:00
Festival swinga v Radovljici

Shake the change je novi 3-dnevni Swing festival, ki bo pred začetkom poletja zavzel Radovljico. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih