Skoči do osrednje vsebine

Nakup grizik na avtomatu

Samopostrežni aparat z lokalnimi kulinaričnimi izdelki

18.11.2020 08:48

Pred Gostilno Kunstelj v Radovljici lahko odslej vsak dan kupite slastne grizike, tortice ter lokalne pridelke kot so med, jajca in sveže sadje na posebnem avtomatu.

Samopostrežni avtomat pred Gostilno Kunstelj v Radovljici
Lokalne dobrote iz samopostrežnega avtomata
Maja Buden (Gostilna Kunstelj) in Gregor Buden (trgovina 18sedem3) ob aparatu

Samopostrežni avtomat z lokalnimi kulinaričnimi proizvodi dnevno polnita Lokalna trgovina 18sedem3 ter Gostilna Kunstelj. Gre za skupni projekt, ki v teh časih poskrbi za sladice ter izbor nekaterih osnovnih lokalnih živil vse dni v tednu ter vsak dan 24ur na dan.

 

Projekt je še posebej zanimiv v času epidemije, saj na ta način priljubljene sladice Maje Buden lahko okušate tudi v času, ko je gostilna zaprta. Prav tako pa hitro in brez obiska trgovine lahko kupite nekaj surovin za pripravo obrokov doma. Ponudba se bo sproti spreminjala in dopolnjevala, odvisno od povpraševanja po izdelkih ter razpoložljivih svežih surovinah. Trenutno aparat ponuja poleg grizik in tortic tudi slane pite, lokalni ledeni čaj, med, jajca proste reje ter sveže kakije s Primorske.

 

Nakup na aparatu je možen z bankovci ter kovanci, aparat pa kovance tudi vrača. 

 

Samopostrežni aparat bo obratoval tudi po koncu epidemije in tako odlično dopolnjuje ponudbo kulinaričnih spominkov mesta Radovljica. Njegova lokacija v bližini parkirišč pred mestnim jedrom namreč omogoča enostaven nakup sladkih dobrot preden se z izleta po Radovljici odpeljete domov. 

 

Povezane novice

Dostava in prevzem menijev pri Okusih Radol'ce
Jesensko-zimska ponudba TO GO

Že drugič letos so morali gostinci ponovno zapreti svoja vrata za obiskovalce. To ne pomeni, da so zaprli tudi svoje kuhinje. Nekateri bodo v prihodnjih tednih pripravljali dobrote za s seboj oziroma za dostavo na vaš dom.

Ostani doma in nakupuj s čim manj kontakti

Vsebina posodobljena: 20.10.2020

Trenutno stanje v Sloveniji je velika preizkušnja za vse, hkrati pa ponuja priložnost, da si vzamete čas za pripravo zdravih obrokov. Pripravili smo spisek lokalnih kmetij in prodajaln, kjer vam nudijo pridelke tudi v teh dneh. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih