Skoči do osrednje vsebine

Priprava krinoline

Praznična okrasitev 2021

Praznična okrasitev mesta je tudi tokrat plod sodelovanja Natalije Černe (TIC Radovljica), pletarke Tanje Legat ter floristke dr. Sabine Šegula.

Že več let pri okrasitvi mestnega jedra Radovljice sodeluje več rok. Krovno vlogo je tudi letos prevzel TIC Radovljica, ki je povezal dve umetnici na svojih področjih. Floristka dr. Sabina Šegula je iz zelenja spletla girlande in pripravila božični venec. Čudovito krinolino v veži Radovljiške graščine je pod njenim mentorstvom naredila študentka Janja Kosmačin.

 

Pletarki Tanja Legat in Petra Kunstelj pa sta skupaj z Natalijo Černe in pomočjo drugih zaposlenih na Javnem zavodu Turizem in kultura Radovljica spletli ter obesili še venčke, krogle ter drugo okrasje. V Radovljiškem parku so skupaj okrasili tudi očarljiv zaključek otroškega pravljičnega sprehoda po mestu. 

 

 

 

Povezane novice

03.12.2021 17:00
Okrasitev Radovljica 2021
Na spletu in družabnih omrežjih

Zaradi trenutno veljavnih ukrepov bomo prižig luči predvajali na spletnih platformah. Lučke bodo prvič zagorele 3. decembra.

Podvinska tržnica odslej v Radovljici
Z Vilo Podvin v Radovljico tudi njeni dogodki

Vsako prvo soboto v mesecu so se kmetje in obiskovalci družili na tržnici pred Vilo Podvin. S selitvijo ekipe iz Podvina na LInhartov trg, v Radovljico prihaja tudi tržnica, ki pa bo bolj pestra in večja.

02.12.2023 10:00
Radovljiška graščina in Linhartov trg

Prvi decembrski dobri mož bo otroke razveselil s tržnico, sejmom v graščini, ustvarjalno delavnico in prazničnimi konji. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih