Skoči do osrednje vsebine

Odpoved Festival čokolade

13.03.2020 10:24

Javni zavod Turizem in kultura Radovljica je v luči trenutnih razmer odpovedal Festival čokolade, ki je bil predviden med 17. in 19. aprilom 2020 v Radovljici.

Odločitev je bila sprejeta zaradi priporočil strokovnih institucij ter preventivnega preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom. Ocenili so, da stanje v državi čez en mesec še ne bo dovolj stabilno za izvedbo tako velikega kulinaričnega dogodka. Nadomestnega datuma ne bo, saj poletje ni primeren čas za čokoladne dogodke, jeseni pa se v Sloveniji odvijajo druge kulinarične prireditve, zato organizacija še enega sladkega dogodka takrat ni smiselna.

 

Kljub temu upamo, da bo zdravje prebivalstva v Sloveniji in svetu v mesecu aprilu ter predvsem maju dovolj stabilno za obisk naših lepi krajev. Vabljeni na pohodne poti, v naše izvrstne restavracije, muzeje ter na prireditve, ki se v najslajše slovensko mesto vrnejo spet meseca maja.

 

Znan pa je datum Festivala čokolade naslednje leto. Festival bo potekal med 16. in 18. aprilom 2021.

 

Preberite si celotno izjavo za javnost.

Povezane novice

Največji in najboljši dogodki v Radovljici

Leto 2020 prinaša novo serijo odličnih prireditev. Tudi letos bodo v Radovljico in njeno okolico vabili kulinarični in glasbeni dogodki. Datumi največjih so že znani.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih