Skoči do osrednje vsebine

Moja dežela, lepa in gostoljubna

Nagrade za Radol'co

Na preteklih Dnevih slovenskega turizma je destinacija Radol'ca prejela več nagrad, zelo uspešen na področju nagrajevanja kampov pa je bil tudi Kamp Šobec. 

Nagrada Okusom Radol'ce
Nagrade kampu Šobec

Na vasakoletnem tekmovanju za najgostoljubnejši kraj, ki ga organizira Turistična zveza Slovenije, se je Radol'ci izkazala med vsemi slovenskimi destinacijami najbolje. Celotna destinacija je namreč prejela kar tri prva mesta, in sicer:

  • Radovljica, prvo mesto med turističnimi kraji
  • Begunje, prvo mesto med izletniškimi kraji
  • Kamp Šobec, prvo mesto med kampi

Poleg tega, je Linhartov trg zasedel tretje mesto v kategoriji starih mestnih jeder. Pomenljivo je, da se Radovljica uvršča med turistične kraje in tam zaseda sam vrh, s pestrostjo ponudbe pa so navdušile Begunje na Gorenjskem, za katere so ocenjevalci menili, da imajo kar preveč zanimivosti za en dan. 

 


 

Kamp Šobec, je ob koncu letošnje zelo uspešne sezone prejel še pet drugih nagrad in priznanj in sicer: 1. mesto v kategoriji veliki kampi v Sloveniji po mnenju portala avtokampi.si, 1. mesto za najboljšo restavracijo v kampih v Sloveniji po mnenju združenja ASCI, 2. mesto med kampi v Sloveniji po izboru PiNCAMP (ADAC), 3. mesto v izboru za Naj kopališče v kategoriji naravnih kopališč po izboru RTV Slovenija. ADAC, ki je vodilni nemški avtoklub, pa je Kamp Šobec in Camping Bled uvrstil na seznam 100 najboljših kampov v Evropi.

 

Združenje JRE Slovenija pa je projekt Okusi Radol'ce nagradilo z Nagrado za razvoj gastronomije in turizma v lokalnem okolju

 

Povezane novice

28.10.2023 00:00
Lokalni meniji

6 restavracij iz združenja Okusi Radol'ce vas v mesecu novembru razvaja z izbranimi meniji iz lokalnih sestavin.

Tik ob reki Savi, med Bledom in Lescami, vas pričakuje čudovit prostor v naravi. Kamp se ponaša s certifiktaom Green Key.

Grad Kamen
Dom narodno-zabavne glasbe

Begunje pod goro Begunjščico so rojstni kraj slovenske narodno-zabavne glasbe in kraj navdiha za številne pesmi Slavka Avsenika.

Radovljica velja za mesto z največ sonca na Gorenjskem.
Prestolnica čebelarstva in čokolade

Najslajše slovensko mesto, ki velja za mesto z največ sonca na Gorenjskem. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih