Vila Podvin

Vila Podvin

Na posestvu grada Podvin iz 14. stoletja so v prostorih nekdanje konjušnice urejene sobe, v pritličju pa deluje ena najboljših restavracij v Sloveniji.

Prostran vrt
Suita v vili
dvoposteljna soba
Restavracija

Vilo obdaja prostran vrt, v neposredni bližini pa je na voljo jahanje. Lično opremljene sobe se nahajajo v nadstropju. Na voljo je pet dvoposteljnih sob in dve suiti.

 

Vila Podvin slovi po odlični kulinariki. Kulinarične dobrote tu pripravlja eden najboljših slovenskih chefov, Uroš Štefelin. Poleg klasičnih in gourmet jedilnikov v restavraciji ponujajo tudi mrežo najboljših slovenskih kulinaričnih proizvodov, združenih pod skupnim imenom Slovenia Souvenir, Taste of Tradition by chef UrošŠ. Organizirajo kuharsko šolo za profesionalce, ljubitelje kuhanja, otroke ter motivacijska srečanja za podjetja, poročne obrede in slavja ter vrtne zabave. 

 

PONUDBA

5 sob in 2 suiti
skupaj 14 ležišč

  • wi-fi
  • TV
  • centralno ogrevanje, klima
  • zajtrk
  • restavracija
  • vrt
  • prostor za druženje
  • družinam prijazno
  • konferenčna soba
INFORMACIJE

Mošnje 1, Radovljica
T: 08 384 34 70
E: info@vilapodvin.si
www.vilapodvin.si

 

REZERVIRAJ     POŠLJI POVPRAŠEVANJE  

 

KJE SMO

 

Povezane novice

Vila Podvin, restavracija z vrtom
Sodobna slovenska kuhinja

Kulinarične dobrote v Vili Podvin, ki jo obdaja prostran vrt, pripravlja eden najboljših slovenskih chefov, Uroš Štefelin.

Etnološki muzej Mošnje
Od Vile Rustice do Vile Podvin

Ob prihodu v Mošnje vas pozdravita na eni strani ceste dva konjeniška centra, na drugi strani pa restavracija Vila Podvin, ki zadovolji tudi najzahtevnejše gurmane.

Prvi koraki v svet jahanja

Izkušeni se podajte na jahanje po zeleni naravi, začetniki pa izkoristite priložnost za prve ure jahanja.

07.12.2019 10:00
Vila Podvin, vsaka prva sobota v mesecu

Tržnica lokalnih pridelovalcev hrane in rokodelcev se odvija enkrat mesečno na zelenem vrtu Vile Podvin.

Lokalne sestavine in odlične recepture

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija. Posebej okusno je meseca novembra. 

19.10.2019 09:00
Kuharska šola Uroša Štefelina
Učite se kuhanja od najboljših

Osvojite nove kuharske veščine z enim najbolj prepoznavnih slovenskih Chefov, Urošem Štefelinom.

Naziv vsebine

Nagradi za Radovljico in Kamno Gorico
25.10.2019 11:00
Nagrada za največji kamp v destinciji
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih