Skoči do osrednje vsebine

Delavnica sous vide

Kuharska delavnica v Vili Podvin

KUHARSKA DELAVNICA SOUS VIDE s chefom (Jakob Jerala)

priprava 4 hodnega menija z vinsko spremljavo

 

Vabljeni na prav posebno kulinarično doživetje v Vili Podvin, kjer bomo pod vodstvom chefa Jakoba Jerale spoznali skrivnosti in trike priprave jedi s tehniko sous vide - natančnega kuhanja pri nizkih temperaturah, ki ohranja naravne okuse, teksturo in sočnost sestavin.

 

Sous vide je sodobna kulinarična tehnika, ki izvira iz Francije in dobesedno pomeni »pod vakuumom«. Gre za postopek kuhanja živil v vakuumsko zaprtih vrečkah pri nizki temperaturi in daljšem času - metoda, ki se je v svetu gastronomije uveljavila že pred več kot 50 leti. Njena glavna prednost je popoln nadzor nad temperaturo in rezultat, ki vsak kos surovine spremeni v pravo kulinarično mojstrovino.

 

Skupaj bomo pripravili štirihodni meni, ki ga bo spremljala izbrana vinska spremljava.


Izpilite svoje kuharske veščine, ustvarite nove okuse in se prepustite sproščenemu, izobraževalnemu ter okusnemu večeru v duhu kulinarične ustvarjalnosti Vile Podvin.

 

Število oseb: Max 10 oseb, min 6 oseb

Trajanje 4-6 ur

Cena: EUR 99,00

Datum: 23.11 in 30.11

Ura: po dogovoru

 

Vila Podvin

Mošnje 1

4240 Radovljica

+386 41 634 906

info@vilapodvin.com

Povezane novice

Martinova pojedina v Vili Podvin
Kulinarična jesen v Radovljici

Šest hodni meni ob spremljavi skrbno izbranih vin. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?