Skoči do osrednje vsebine

Martinova pojedina v Vili Podvin

Šest hodni meni ob spremljavi skrbno izbranih vin. 

7. in 8. novembra vas vabimo na posebno kulinarično doživetje, kjer se bodo tradicionalni praznični Martinovi okusi združili z izvrstnimi vini in mojstrsko pripravljeno večerjo.

Chef Jakob Jerala bo za vas pripravil šesthodni meni, ki vas bo popeljal od prvih grižljajev do sladkega zaključka, ob spremljavi skrbno izbranih vin.

Martinov meni v Vili Podvin:

 

Aperitiv

Hišni mošt s penino

 

Mini brioš s konfitirano račko, žele iz terana in peno iz jabolka

Vino: Modri pinot rosé – svež, da pripravi brbončice.

 

Topla jesenska juha iz kostanja, tartufa in hruške

Vino: Chardonnay s subtilnim lesom, polnega telesa.

 

File postrvi s peno iz hrena, rdečo peso in kaviarjem postrvi

Vino: Sauvignon Blanc ali laški rizling – čist, mineralen.

 

Konfitirana gos z omako iz rdečega zelja, pirejem iz topinamburja in karamelizirano jabolčno redukcijo

Vino: Modra frankinja – lokalno, a elegantno.

 

Podrta Prekmurska gibanica

Vino: Sladki rumeni muškat ali ledeno vino.

 

Mini pralina s foie grasom in suhim grozdjem, espresso ali zeliščni čaj iz materine dušice.

 

CENA VEČERJE Z VINSKO SPREMLJAVO: 95€*

možna menjava za brezalkoholno spremljavo*

 

Vila Podvin

Mošnje 1

4240 Radovljica

+386 41 634 906

info@vilapodvin.com

Povezane novice

Delavnica sous vide
Kulinarična jesen v Radol'ci

Kuharska delavnica v Vili Podvin

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?