Skoči do osrednje vsebine

Adele Gray

Adele Gray

Adele je Angležinja, ki že več kot 10 let živi v mestu Radovljica. Že pet let piše blog o zanimivostih Slovenije in svojih aktivnostih v naravi.

V Slovenijo je prišla leta 2007 ne da bi tu kogarkoli poznala. Z leti je Radovljica postala njen pravi dom. Kot strastna pohodnica in kolesarka je tu našla odlično izhodišče za odkrivanje hribov, gora in zanimivih krajev. Rada se odpravlja predvsem v Julijske Alpe in Karavanke, kamor zahaja preko celega leta.

 

Je tudi ljubiteljica dobre kulinarike in obožuje čokolado. Še en razlog več, da se v Radovljici dobro počuti. Preživlja se s prevajanjem in inštruiranjem angleščine. Prevedla in lektorirala je tudi vse tekste na tej spletni strani.

 

Blog www.adeleinslovenia.com je pričela pisati leta 2013 na pobudo Turizma Radovljica. Ima veliko rednih bralcev, tako tujcev kot Slovencev. Njeni zapisi ponujajo ideje za pohodniške izlete in izlete po Sloveniji, tujce pa večkrat prepričajo, da našo deželo tudi zares obiščejo

 

OBIŠČITE NJEN BLOG

Povezane novice

22.02.2018 13:43
Sveti Peter nad Begunjami, foto: Bojan Kolman
Zimski razgledi na Radol'co

Čeprav v resnici nikoli ne bom ljubiteljica zime in snega, sem od leta 2007, ko sem se preselila v Slovenijo,  spoznala, da je v Radovljici pozimi sneg dejstvo. Do neke mere sem se naučila v njem celo uživati!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih