Skoči do osrednje vsebine

Novo zimsko doživetje: Vodeni pohodi s smučmi

04.01.2023 12:26

Radol'ca ima novo zimsko doživetje, ki vabi na prostrano Jelovico v družbi izkušenega vodnika in inštruktorja teka na smučeh.

Z letošnjo zimo je na alpski planoti Jelovica zaživelo posebno zimsko doživetje. Smučarsko pohodniški izlet med zasneženimi gozdovi in planinami. Kaj pa je smučarsko pohodništvo? To je aktivnost, ki se po karakteristikah nahaja med tekom na smučeh in turnim smučanjem. V primerjavi s tekom na smučeh ne potrebujete urejenih prog, od turnega smučanja pa se loči po naklonih in terenih, ter je manj izpostavljeno zimskim nevarnostim. Zimo in naravo v vsej svoji prvinskosti boste najbolje spoznali prav s pohodniškimi smučmi na nogah, ki vam jih za omenjeno doživetje tudi izposodijo. Z vodnikom domačinom Mitjo Kapusom iz Kamne Gorice, se lahko že v prihodnjih dneh, odpravite na enodnevno oz. večdnevno raziskovanje zasnežene Jelovice. Jelovico odlikujejo spokojnost, neobljudenost in neokrnjena narava, ki dajejo novemu doživetju še poseben čar, saj izlet po planoti predstavlja rekreacijo in počitek obenem. Vabljeni vsi ljubitelji zimskih aktivnosti, miru in neokrnjene narave, z osnovnim znanjem teka na smučeh in srednjo kondicijo.

 

Vabljeni na smučarsko pohodniški izlet v objem zasneženega skorajda pravljičnega smrekovega gozda Jelovice z domačinom Mitjo Kapusom. 

 

VEČ INFORMACIJ

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih