Lokacija
Radovljica z okolico
Lesce z okolico
Kropa in Kamna Gorica
Begunje z okolico
Brezje z okolico
tip nastanitve
apartma
hotel
mladinski hotel
kamp
penzion
soba
turistična kmetija
samostojna hiša
vrsta prireditve
kultura
koncert
razstava
vodeni ogledi
kulinarika
za otroke
šport in rekreacija
delavnice in predavanja
sejem
Izberi tematiko
#izleti
#družinsko
#kulinarika
#deželanavdiha
#časzakulturo
#dogodki
#zgodovina
#aktivnosti
Novice
Zeleno
Prireditve
Novosti
Zanimivosti
Lokacija dogodka
Radovljica
Okolica Radovljice
Zmogljivost
do 50 oseb
50 do 100 oseb
več kot 100 oseb
Nagradna igra #MestoNaDan

Z obiskom Radovljice ali katerega drugega zgodovinskega mesta v Sloveniji si lahko prislužite eno od 500 praktičnih nagrad. Nagradna igra poteka na omrežju Instagram, kjer za sodelovanje morate objaviti story iz vašega izleta v mesto.

Hop-On Hop-Off avtobus je v letošnjem letu preoblikovan v poldnevne vodene izlete z avtobusom. Projekt povezuje destinacije in občine Radovljica, Bled, Tržič in Jesenice.

Polna žlica kulture
15.06.2021 10:47

Združenje zgodovinskih mest Slovenije, ki povezuje 19 mest, letos obeležuje 20 let delovanja. Ob tej priložnosti mesta vabijo na edinstven kulturno-gastronomski abonma.

Nagrajenci ob županu Cirilu Globočniku
04.06.2021 11:48

Okusi Radol'ce so za promocijo turistične destinacije prejeli medaljo Občine Radovljica, Uroš Štefelin pa plaketo Antona Tomaža Linharta za dosežke na področju kulinarike in turizma.

Nova razstava v Čebelarskem muzeju

Čebelarski muzej, ki je ena glavnih radovljiških atrakcij, v letošnjo turistično sezono vstopa z novo stalno razstavo. Ta še vedno predstavlja kranjsko sivko in bogato dediščino čebelarstva pri nas. Tokrat na bolj interaktiven način. 

07.05.2021 13:34

Radol'ca 10. maja pričenja s prvo veliko video kampanjo na slovenskem trgu. Sredstva za promocijsko kampanjo je javni zavod pridobil s prijavo na razpis Slovenske turistične organizacije.

Soba v hotelu, Radovljica

Turistične nastanitve, restavracije ter zanimivosti so odprte. Objavljamo tudi spisek možnih lokacij za testiranja. 

Terasa s pogledom na Triglav
16.04.2021 10:31

Tudi v Radovljici nekateri gostinski lokali odpirajo terase. Odprti so predvsem tisti, ki imajo večje pokrite terase, medtem ko večina Okusov Radol'ce še naprej ostaja odprtih za poslovne goste. 

Turno kolesarjenje po Lipniški dolini

Sledeč trendu skokovitega porasta priljubljenosti gorskega in turnega kolesarstva, in ob izvrstnih danostih okolice Radovljice, je Turizem Radovljica v sodelovanju z gorsko-kolesarsko stroko zasnoval omrežje turno-kolesarskih poti.

Festival čokolade bo septembra
23.03.2021 09:13

Radovljiški Festival čokolade, ki je že lansko leto zaradi epidemije COVID-19 potekal le na spletu, je letos prestavljen na september.

Letos bo kartica gosta digitalna
22.03.2021 14:25

Gostje, ki bodo letos v občini Radovljica bivali najmanj dve noči pri partnerskih nastanitvah, bodo prejeli brezplačno kartico ugodnosti Julijske Alpe: Radovljica.

Evropska gastronomska regija 2021

Tudi Radovljica je kot turistična destinacija pristopila k vseslovenskemu projektu Evropska Gastronomska Regija 2021, ki ga obeležujemo v letošnjem letu.

Radovljica, zelena in varna destinacija

Turizem Radovljica je pridobil dva pomembna certifikata za organizacijo dogodkov ter turističnih doživetij. S certifikatoma se zavezujemo, da je naša destinacija trajnostna, ter da pri organizaciji dogodkov upoštevamo varnostna priporočila. 

16.03.2021 08:19

Na območju občine Radovljica poteka nadgradnja železniške proge, zaradi česar so dostopi do nekaterih pohodnih poti ter med kraji občasno prekinjeni.

03.03.2021 16:12

Znani so nagrajenci Radolškega izziva, ki je potekal od oktobra do konca februarja.

Odlične enolončnice lahko od zdaj naprej kupite na različnih lokacijah po Gorenjski in v Ljubljani.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih