Lokalna polnovredna malica iz ekoloških sestavin je odlična izbira za dneve, ko se odpravljate na daljši izlet po destinaciji ali drugam po Sloveniji.
Letošnji mesec lokalne kulinarike v Radol'ci bomo otvorili z novim butičnim kulinaričnim doživetjem Kmetova miza, na katerem nas bodo razvajali najboljši radolški chefi. Edinstvena priložnost da se usedete za kmetovo mizo bo v soboto, 7. oktobra.
V sklopu kulinarične jeseni vabljeni na predstavitev čokoladnice z okušanjem različnih vrst čokolade.
Lokalne sestavine, vrhunska priprava in nepozabna doživetja! Oktobra vabljeni na dneve odprtih vrat na kmetijah ter na vodena kulinarična doživetja, novembra pa v najboljše radolške restavracije vabijo izbrani meniji iz lokalnih sestavin.
Čeprav je število nočitev in gostov po osmih mesecih leta 2023 enako kot leta 2022, so neurja v avgustu povzročila 15% upad nočitev na višku turistične sezone. Zelo dober obisk destinacije je bil v aprilu in maju.
V sklopu letošnje kulinarične jeseni vabimo na brezplačne vodene kolesarske izlete s kulinaričnim pridihom.
Tržnica čebeljih pridelkov, druženje, delavnice, degustacije ter predavanja.
Ob deseti izvedbi meseca lokalne kulinarike, vas vabimo na prav posebno kulinarično doživetje z Okusi Radol'ce. 6-hodni meni bo popestrila animacija in ogledi ekoloških kmetij. VSTOPNICE ŠE NA VOLJO.
Četrti radovljiški kronometer. Kolesarska dirka v klanec dolžine 1000m.
Turistično društvo Mošnje pripravlja pester program v petek in soboto.
Pot po sledeh dediščine zakoncev Vurnik ter sodobnejše arhitekture, povezane z njunim delom nas bo letos vodila v Ljubljano.
Srednjeveška tržnica obrtnikov in rokodelcev iz vse Slovenije.