V Radol'ci unovčenih za pol milijona € turističnih bonov

V občini Radovljica je bilo do 9. avgusta koriščenih za blizu 500.000,00 € turističnih bonov.

Po podatkih FURS je bilo v naši destinaciji unovčenih 4.283 turističnih bonov, njihova vrednost pa je znašala 497.643,51 €. Radovljica se je s tem znašla na 21. mestu po vrednosti unovčenih bonov med vsemi Slovenskimi občinami. Pred njo so, pričakovano, obmorske občine, zdraviliške občine ter občine na območju Triglavskega narodnega parka.

 

Na račun turističnih bonov se je povečalo tudi število slovenskih gostov v destinaciji. Ti so že do konca julija za skoraj 1.000 gostov presegli lansko celoletno število. Slovenski gostje so se v prvih sedmih mesecih letošnjega leta po številu (8.489) prvič znašli na prvem mestu, za njimi so bili gostje iz Nemčije, ki jih je bilo 6.642. Za primerjavo, v lanskem letu je bilo slovenskih gostov le dobrih 5%. 

 

Za privabljanje slovenskih gostov, smo v začetku poletja v sodelovanju s ponudniki nastanitev pripravili atraktivne pakete, poleti pa je izšla tudi turistična brošura destinacije v slovenskem jeziku.

 

Naziv vsebine

03.03.2021 16:12
Znani so nagrajenci izziva
01.12.2020 15:18
Letos nekoliko več lučk ter izdelki pletarske obrti
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih