Skoči do osrednje vsebine

V Radol'ci unovčenih za pol milijona € turističnih bonov

V občini Radovljica je bilo do 9. avgusta koriščenih za blizu 500.000,00 € turističnih bonov.

Po podatkih FURS je bilo v naši destinaciji unovčenih 4.283 turističnih bonov, njihova vrednost pa je znašala 497.643,51 €. Radovljica se je s tem znašla na 21. mestu po vrednosti unovčenih bonov med vsemi Slovenskimi občinami. Pred njo so, pričakovano, obmorske občine, zdraviliške občine ter občine na območju Triglavskega narodnega parka.

 

Na račun turističnih bonov se je povečalo tudi število slovenskih gostov v destinaciji. Ti so že do konca julija za skoraj 1.000 gostov presegli lansko celoletno število. Slovenski gostje so se v prvih sedmih mesecih letošnjega leta po številu (8.489) prvič znašli na prvem mestu, za njimi so bili gostje iz Nemčije, ki jih je bilo 6.642. Za primerjavo, v lanskem letu je bilo slovenskih gostov le dobrih 5%. 

 

Za privabljanje slovenskih gostov, smo v začetku poletja v sodelovanju s ponudniki nastanitev pripravili atraktivne pakete, poleti pa je izšla tudi turistična brošura destinacije v slovenskem jeziku.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih