Skoči do osrednje vsebine

Spletna stran in posebni programi v nemškem jeziku

Tik pred Festivalom Avsenik je zaživela spletna stran destinacije v nemškem jeziku, na Turizmu in Kulturi Radovljica pa so pripravili tudi posebne izlete za goste na festivalu.

Po slovenski in angleški različici spletne strani je spletno mesto www.radolca.si na voljo tudi v nemškem jeziku. Nemško govoreči gostje predstavljajo pomemben delež obiskovalcev Radovljice in okolice preko celega leta, na Festivalu Avsenik, ki se bo ta vikend odvijal v Begunjah na Gorenjskem, pa so daleč najštevilčnejši obiskovalci. Na spletu je v nemški jezik prevedena glavnina vsebin, nekaj pa bo dodanih naknadno.

Prevod spletne strani je bil financiran s sredstvi evropske kohezijske politike, ki jih je Javni zavod Turizem in kultura Radovljica prejel na razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo leta 2018. 

 

Posebno ponudbo za obiskovalce iz nemško govorečih dežel pa so pri Turizmu in kulturi Radovljica pripravili v času Festivala Avsenik. Med 22. in 25. avgustom se bodo gostje lahko udeležili vodenih ogledov vaškega jedra Begunj, na katerem bodo izvedeli veliko zanimivsti o Slavko in VIlku Avseniku ter izletov z avtobusom po krajih, ki jih v svojih pesmi opisuje Slavko Avsenik

 

VODENJA IN IZLETI OB FESTIVALU AVSENIK

Povezane novice

23.08.2024 20:00
Slavko Avsenik
Begunje na Gorenjskem

Največje uspešnice ansambla BRATOV AVSENIK. Festival, ki ga enostavno ne smete zamuditi!

25.08.2019 11:00
Spremljevalni program Festivala Avsenik

Pridružite se nam na brezplačnem ogledu vaškega jedra Begunj, kjer na slehernem koraku odmeva spomin na Slavka Avsenika.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih