Spletna stran in posebni programi v nemškem jeziku

Tik pred Festivalom Avsenik je zaživela spletna stran destinacije v nemškem jeziku, na Turizmu in Kulturi Radovljica pa so pripravili tudi posebne izlete za goste na festivalu.

Po slovenski in angleški različici spletne strani je spletno mesto www.radolca.si na voljo tudi v nemškem jeziku. Nemško govoreči gostje predstavljajo pomemben delež obiskovalcev Radovljice in okolice preko celega leta, na Festivalu Avsenik, ki se bo ta vikend odvijal v Begunjah na Gorenjskem, pa so daleč najštevilčnejši obiskovalci. Na spletu je v nemški jezik prevedena glavnina vsebin, nekaj pa bo dodanih naknadno.

Prevod spletne strani je bil financiran s sredstvi evropske kohezijske politike, ki jih je Javni zavod Turizem in kultura Radovljica prejel na razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo leta 2018. 

 

Posebno ponudbo za obiskovalce iz nemško govorečih dežel pa so pri Turizmu in kulturi Radovljica pripravili v času Festivala Avsenik. Med 22. in 25. avgustom se bodo gostje lahko udeležili vodenih ogledov vaškega jedra Begunj, na katerem bodo izvedeli veliko zanimivsti o Slavko in VIlku Avseniku ter izletov z avtobusom po krajih, ki jih v svojih pesmi opisuje Slavko Avsenik

 

VODENJA IN IZLETI OB FESTIVALU AVSENIK

zdaj je čas za vaš aktivni oddih v Radol'ci

 

Kulinarični oddih v Radovljici

 

 

Povezane novice

27.08.2021 00:00
Slavko Avsenik
Begunje na Gorenjskem, avgust

Vsako drugo leto avgusta v rojstnem kraju Slavka Avsenika poteka festival Avsenikovih viž. 

24.08.2019 09:30
Spremljevalni program Festivala Avsenik

Obujte pohodne čevlje, podajte se sami ali v naši družbi do cerkvice Sv. Petra, kjer lahko na razglednem hribu prisluhnete koncertu Hišnega ansambla Avsenik. 

25.08.2019 11:00
Spremljevalni program Festivala Avsenik

Pridružite se nam na brezplačnem ogledu vaškega jedra Begunj, kjer na slehernem koraku odmeva spomin na Slavka Avsenika.

Naziv vsebine

promocijskih katalog v slovenskem jeziku
22.06.2020 10:48
Združenje zgodovinskih mest Slovenije
16.06.2020 13:03
Prve Michelinove zvezdice v Sloveniji
11.06.2020 14:07
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih