Spletna stran in posebni programi v nemškem jeziku

Tik pred Festivalom Avsenik je zaživela spletna stran destinacije v nemškem jeziku, na Turizmu in Kulturi Radovljica pa so pripravili tudi posebne izlete za goste na festivalu.

Po slovenski in angleški različici spletne strani je spletno mesto www.radolca.si na voljo tudi v nemškem jeziku. Nemško govoreči gostje predstavljajo pomemben delež obiskovalcev Radovljice in okolice preko celega leta, na Festivalu Avsenik, ki se bo ta vikend odvijal v Begunjah na Gorenjskem, pa so daleč najštevilčnejši obiskovalci. Na spletu je v nemški jezik prevedena glavnina vsebin, nekaj pa bo dodanih naknadno.

Prevod spletne strani je bil financiran s sredstvi evropske kohezijske politike, ki jih je Javni zavod Turizem in kultura Radovljica prejel na razpisu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo leta 2018. 

 

Posebno ponudbo za obiskovalce iz nemško govorečih dežel pa so pri Turizmu in kulturi Radovljica pripravili v času Festivala Avsenik. Med 22. in 25. avgustom se bodo gostje lahko udeležili vodenih ogledov vaškega jedra Begunj, na katerem bodo izvedeli veliko zanimivsti o Slavko in VIlku Avseniku ter izletov z avtobusom po krajih, ki jih v svojih pesmi opisuje Slavko Avsenik

 

VODENJA IN IZLETI OB FESTIVALU AVSENIK

Sodeluj v nagradni igri Okusov Radol'ce

 

 

Povezane novice

23.08.2019 00:00
Slavko Avsenik
Begunje na Gorenjskem, avgust

Vsako drugo leto avgusta v rojstnem kraju Slavka Avsenika poteka festival Avsenikovih viž. 

24.08.2019 09:30
Spremljevalni program Festivala Avsenik

Obujte pohodne čevlje, podajte se sami ali v naši družbi do cerkvice Sv. Petra, kjer lahko na razglednem hribu prisluhnete koncertu Hišnega ansambla Avsenik. 

25.08.2019 11:00
Spremljevalni program Festivala Avsenik

Pridružite se nam na brezplačnem ogledu vaškega jedra Begunj, kjer na slehernem koraku odmeva spomin na Slavka Avsenika.

 

Aktualno & Blog

 

Narava, kultura in odlična kulinarika

Zapisala Kaja Beton, oktober 2019

 

Jesen je izvrsten čas za izlete po Sloveniji. Naj bodo to pohod v naravo ali spoznavanje kulturne dediščine, vsekakor k njim sodi tudi obisk dobre gostilne. Preberite naše tokratne predloge za jesenski izlet v okolico Radovljice.

10.10.2019 12:39
Novosti v letošnji sezoni

Okusi Radol'ce bodo letos že sedmo leto zapored povabili novembra na lokalne menije. Letos v dveh novih restavracijah in z nekaj spremembami.

01.10.2019 13:32
S fotografijo gozda do brezplačnega lokalnega menija!

Tudi vi jeseni radi odhajate v gozd? Se vam ne zdi, da je gozd čudovit ko se v soncu lesketajo zlate barve jesenskega listja, ko nam zašumi pod nogami in nas osveži jesenski zrak? Delite z nami vaš jesenski gozd in se potegujte za lokalne menije Okusov Radol'ce!

17.10.2018 13:56
Tri krožne ture za vse letne čase

zapisala Kaja Beton, oktober 2018, foto: Kaja Beton in Jošt Gantar

 

Jesen vztrajno barva liste in spreminja naravo v čudovito sliko na platnu. Podajte se na enega od naših predlaganih tur in uživali boste v barvah jeseni in čudoviti naravi.

Naziv vsebine

10.10.2019 12:39
Novosti v letošnji sezoni
10.10.2019 08:48
Daljinska pohodna pot vodi tudi skozi Radovljico
03.10.2019 09:53
01.10.2019 13:32
S fotografijo gozda do brezplačnega lokalnega menija!
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih