Skoči do osrednje vsebine

Radovljica in Kamna Gorica med finalisti tekmovanja SMLG

18.09.2019 14:26

Mestno jedro Radovljice in vaško jedro Kamne Gorice sta se uvrstili v finale tekmovanja Moja dežela - lepa in gostoljubna.

Tekmovanje, ki ga organizira Turistična zveza Slovenije pod pokroviteljstvom predsednika vlade RS je letos potekalo že 28. leto zapored. V preteklosti je destinacija Radol'ca prejela že več priznanj v različnih kategorijah.

 

V tekmovanju so se tudi letos pomerii številni slovenski kraji. Med tri najboljše sta se uvrstili Radovljica v kategoriji mestnih jeder in Kamna Gorica v kategoriji vaših jeder. Razglasitev vrstnega reda prvih treh in podelitev priznanj se bo odvijala v sklopu Dnevov slovenskega turizma 13. novembra v Ljubljani.

 

 

Povezane novice

Linhartov trg ob mraku
Najslajše mesto v Sloveniji

Sprehodite se po enem najlepših starih mestnih jeder v Sloveniji. Občudujte slikovite hiše iz 16. in 17. stoletja ter se poglobite v zgodbe, ki jih pišejo njihovi prebivalci.

Stara kovačnica ob potoku
Male Benetke pod Jelovico

Slikovita kovaška vas pod Jelovico navduši s številnimi vodnimi kanali in mostički. Zaradi njih jo imenujejo tudi Male Benetke.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
S klikom na POTRDI soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh.Potrdi Več o piškotkih